Petus Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahoj. Viděl jsem face octavii a vzadu měla nápis motorizace MPI kde I nebylo červené, ale zelené. Víte někdo co je to zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) greenline Editováno: 12. leden 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No to nebude. Greenline nemaj napis motorizace ale pod názvem octavia je stítek Greenline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Věř, že je.. ten bílej greenline, na kterej jsem ti poslal odkaz, jsem si osobně v tom Frankfurtu prohlížel .. to označení se zeleným "I" mám taky vyfocený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Tak teda asi jo. No pak tu u nás jezdí Touran kterej má zas FSI modry I Editováno: 12. leden 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To by zas mohl být BlueMotion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vidiš to...mě by to ani nenapadlo.Já bych si myslel že to je fantazie majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Uvedení na český trh se neuvažuje.. škoda, já bych si to klidně koupil, když benzín do toho jsem viděl (nevím kde) snad za 20 Kč.. (pokud je to to, co si myslím-nechtěl se mi číst celý článek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Vidiš to...mě by to ani nenapadlo.Já bych si myslel že to je fantazie majitele Taky bych si myslel, že to je improvizace, no zas jsme o kousek chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Uvedení na český trh se neuvažuje.. škoda, já bych si to klidně koupil, když benzín do toho jsem viděl (nevím kde) snad za 20 Kč.. (pokud je to to, co si myslím-nechtěl se mi číst celý článek) Co se do toho dává za benzín?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No pokud je to ten motor co si myslím, tak se tam dává benzin značně zředěný biopalivy (řepka,líh,různé zbytky z bioproduktů-fakt se o to nezajímám tak jen povrchově..), Tuším že podíl benzinu je snad max 20% zbytek je to bio, pro normální motor odpad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Věř, že je.. ten bílej greenline, na kterej jsem ti poslal odkaz, jsem si osobně v tom Frankfurtu prohlížel .. to označení se zeleným "I" mám taky vyfocený Greenline to samozrejme neni, dnes je verze Greenline nabizena jen v radach Fabia a Superb, Octavia bude teprve nasledovat. Na IAA 2007 byla ta auta predstavena jako studie, proto to z dnesniho pohledu zavadejici oznaceni. Ve skutecnosti se jedna o model Octavia FlexFuel schopny spalovat palivo E85. Zaklad je v motoru 1.6 MPi 75kW. Vuz je urcen pouze pro vyvoz do Svedska, duvodem, proc se to neprodava jinde ani v CR je prakticky krome Svedska neexistujici sit cerpacich stanic nabizejicich prave E85. Nakonec jen dodam, ze FlexFuel je schopen jezdit jak na normalni benzin, tak na cisty E85 (85% bioetanol), stejne jako na libovolny pomer techto dvou paliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Dobře, označení spočívá v něčem jiném než u Fabie.. taky jsem tu o tom hodil odkaz, ale proč by to greenline neměl být? Jak bylo v článku napsáno "Octavii Greenline pohání známý motor 1.6 MPI Flexfuel.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) jak na normalni benzin, tak na cisty E85 (85% bioetanol), stejne jako na libovolny pomer techto dvou paliv. Vuz je urcen pouze pro vyvoz do Svedska, duvodem, proc se to neprodava jinde ani v CR je prakticky krome Svedska neexistujici sit cerpacich stanic nabizejicich prave E85. Tak jsem s těma procentama měl skoro pravdu.. ale by mě teda zajímalo, když to tak nemáme rozšířené v ČR proč v Brně vím minimálně o 2 benzinkách co toto "palivo" nabízejí? A tankovat klidně i jen v Brně by mi stačilo.. ostatně kdy jedu víc než 800-900km abych nejel přes Brno.. Nechápu v tomto škodovku dají si práci a vyvnou určitě enmalé prostředky na vývoj,výrobu motoru a taky to nenabídnou páč by se to prá prostě neprodalo.. To je jak se studii Tudor, škoda.. Při systému kdy se byvrábí na sklad v čem by byl problém.. jeden řádek v ceníku navíc ? A když to jezdí i na normal benál.. fakt nechápu. Sere mě, že o rozhodnutí prodeje občas jen rozhoduje jedna křivka (podobná s jakýma se setkávám ve škole ale v reálném světě v nich nevidím užitek..) Editováno: 14. leden 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.