Pluto Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Mám na vás prosbičku, komu to nebude proti srsti a trochu se mu má ségra líbí, ať jí pošle hlas na http://revue.idnes.cz/ankety.asp?id=A20090110_ved_78 a má číslo 5. Více o ní najdete na http://www.lutovska.cz Za segru děkuji. P.S. Není to ještě žádné oficiální hlasování, ale takový pokus, jak na tom ve finále bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 máš to tam.. a klidně sestřičku pozdravuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ty bláho,tak tu jsi mi mohl přidat jako bonus k tomu blatníku.Bych si přijel i osobně.Každopádně hlas tam má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 :-) to jo. Jo, co blatník, byla spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Čau.Taky jsem ho tam šoupnul.A fáákt pěkná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 :-) to jo. Jo, co blatník, byla spokojenost? ve čtvrtek jde na auto.No a v pátek bude mít auto novýho majitele,bude jezdit tam někde u vás na jihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 přihoď nějaké fotos s méně oblečením a ve větším formátu a máš hlas A určitě hodně hlasů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Taky ho tam máš, myslím že moc podpory nepotřebuje i tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Taky jsem dal hlas. Když si otevřete ten druhý odkaz,tak tam takových fotek má víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak jsem jí ho tam taky šoupnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 přihoď nějaké fotos s méně oblečením a ve větším formátu a máš hlas A určitě hodně hlasů Lutynak opet nezklamal. TO Pluto- mas tam hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ja ji dam hlas az moje zena usne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 má ho tam. tak teď ty "lepší" fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 taky sem tam kliknul. hele, budeš ji brát na srazy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hoši, s tímto vám nepomůžu, to jedině tak FREEFOTO.CZ a tam jí 100% nenajdete, segra je modelka a ne ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no šak píšeš, že je "modelka", tak vyval lepčí foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Pěkná sestra . Má ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dorňič Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 pekna moc pekna mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 vsak to by bylo aby se skodaforum nepostavilo za sve "dcerky" mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty jo fakt kus. Máš ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 je tam hlásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 musíme si pomáhat-je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Taky jsem přidal hlas.Jak jsem se díval na ostatní,tak je stejně nejhezčí ze všech .Pěkná kůstka. :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mám na vás prosbičku, komu to nebude proti srsti a trochu se mu má ségra líbí, ať jí pošle hlas na http://revue.idnes.cz/ankety.asp?id=A20090110_ved_78 a má číslo 5. Více o ní najdete na http://www.lutovska.cz... Máš ho tam - teda jenom ten hlas !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak sem jí ho tam taky šoupnul - hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.