Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

taky gratulace :palec2:

Taky velka gratulace! Mel jsem 2 favoritky, 7 a 10, jenze 10ka nesmela promluvit, to 7ka ma v hlave srovnano, tudiz od Moniky Zidkovy mi prvne vysel tip :) Jeste jednou gratulace!

No vůbec mi to nepřišlo, že to je o inteligenci :feve: četl jsem si u toho Román pro muže a sledoval jen promenádu, ale některé odpovědi mě dostávaly :) Ale určitě není jednoduché stát před plným sálem, v tom měly holky pravdu.

Ja videl predstaveni na zacatku a pak jsem pry prisel chvili po promenade. Po tom prisernym sponzorskym divadle predloni, kdy se na to nedalo ani koukat, jsem to loni vynechal a letos jsem to taky puvodne neplanoval sledovat :)

No mě moc nezaujala ta komentátorská dvojice, se tam za tím půltíkem schovávali jak teplí bratři a jinak nic.

Na Evropě dvě to dobře dneska ráno rozebíral Hezucký s Marešem a s Lucií :-)

Njn, ono s moderatorama je to u nas celkove bida s nouzi :( Hezky si napsal to "jak tepli bratri", jedine to tepli neni jisty asi :)

Bylo to takové neslané nemastné.Jinak prý minimálně dvě holky měli plastiku prsou.

Taky sem si vsim, ale ktery, to uz nefim :( Naky nizsi cislo, 1,2 nebo 4 urcite

michal: Na internetu se objevily spekulace, že dvě z 12 dívek mají za sebou nějakou plastickou operaci, jste jedna z nich?

Lutovská: Pokud já vím, jedná se pouze o jednu dívku...

• Autor

JJ, jen 6ka (Julie Zugarová) byla upravená.

Černovláska? Celkem se mi taky zamlouvala (vidíš Rome, že nejsem jen na blondsky) a divil jsem se, že jde ven...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.