Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Kluci přidám svou zkušenost.... Několikrát se mi stalo,že mi startér jen cvaknul a nic....Takže rozebrání plus vyčištění zase chvilku fungoval.Ale furt mě nešlo do hlavy jak tak luxusně vevnitř vypadající startér může takhle zlobit.Cívka ok,uhlíky ok,prostě jak NEW. A nakonec to bylo zoxidovýma kontaktama na těch M8 šroubech....přívodní kabel plus ten ukostřovací...Závity a oka na kabelech jsem vzal důkladně dráťákem a dal místho orezlých matek nové. Od té doby mám klid....rez je mrcha nevodivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 to ukostření budu muset všude pořádne zkontrolovat, doufám že to bude nějaká taková kravina, ale na cívce která je nová a je tam cca 3 měsíce to by nemělo být zoxidované a zrezlé tak že to bude dělat problémy ale nekoukal jsem na to, zvrchu tam nevidím protože tam mám reduktor na LPG, musím vytáhnout baterku a kouknout na to, teď bude auto stejně měsíc v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Aha no tak to by tím být nemuselo. A čistil jsi někdy tu část kde jsou uhlíky? Já tam měl neskutečnej svinec.Vše zoxidovaný a hromada prachu z uhlíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 (editace) ano starter byl kompletne rozebrany, menil jsem kluzne lozisko v břemenovém víku a vycistil jsem a dal novou vazelinu do převodu, uhliky s celym drzakem a civka jsou nove. jeste jsem tu nekde cetl ze si nekdo nechal srovnat ten rotor nebo co to je, myslim tu cast po ktere jezdi uhliky, ale to se mi moc nechce. nejprve skontorluju dukladne vsechno ukostreni kolem motoru atd Editováno: 17. Duben 2012, autor: LUCAS.89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Tak jsem měl štěstí startér jsem koupil za 150kč + pošta, prodávající tvrdil že dlouho točil než to chytlo. Uhlíky sjeté asi o třetinu, rozvodovka suchá, kluzné pouzdro OK. Vyčištěno, namazáno, rotor opucovanej na soustruhu šmirglem. Přehozeno asi za dvě hoďky bez problémů a auto startuje už týden jak nové. Uvidíme kolik startér toho najezdí u svého mám opotřebované pouzdro tak ho zrepasuji a nechám jako zálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 To je dobrá částka 150 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Tak už tři měsíce vše ok uvidíme jak v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.