Přejít na obsah

LUCAS.89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    109
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli LUCAS.89

  • Narozeniny 6.10.1989

Kontaktní metody

  • ICQ
    237170095

Návštěvy profilu

1 683 zobrazení profilu

Oznámení LUCAS.89

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak s tím že to vrtani bude jen na ozdobu, s tím celkem souhlasím, taky tomu moc nevěřím že za ty peníze to bude nějak fungovat. Já ty dirky na kotoučích mám stejně ucpané prachem z desticek. Chci klasicke kotouce, zadne vrtani ani drazkovani. Původně jsem chtěl Bremba, cenově to vypada slušně, ale hodně o tom lidi píšou že nic moc. Ate je cenově trochu jinde. Ostatním značkám se mi nechce moc věřit. S nekteryma mam spatne zkusenosti s jinyma nez brzdovyma dilama. No a co se tyče vyroby tak nemusi nutne znamenat ze kdyz je to vyrabeny v cine ze to stoji zahouby. Pokud tam dodrzuji kvalitativni normy atd ktery jsou nastaveny v nemecku tak je uplne jedno kde se to vyrabi. :-) Zkusím ty hladké zimmermany. Za ty penize kdyz vydrzi 100 tis tak jako mi vydrzely ty vrtane tak to bude dobry a nepredpokladam ze by vydrzely min nez ty vrtane, urcite to nebude jinej matros. Cely to bude jen o marketingu a o tom ze lidi kupuji ocima. Ale diky za info k tematu.
  2. Jaká čína? Zimmermann je z německa, teď jsem měl vrtané Zimmermann a žádný problém nebyl, brzdilo to slušně. Mám na nich najeto 100 tis. a už na autě byly když jsem ho kupoval. Dostaly někdy dost zabrat. Takže si myslím že je to slušný výrobce. Máš nejakou špatnou zkušenost s kotoučema Zimmermann?
  3. Nemáte někdo zkušenost jak brzdí kotouče Zimmerman (klasika, ne ty vrtané Sport) v kombinaci s deskami Textar ? A ještě jeden dotaz jak to tedy je s tou smesi u desek Textar? Tvrdá nebo měkká? Jeden říká tak a druhý zase jinak tak nevím...
  4. readiness kód se vytvoří sám po ujetí třeba 50km. po smazání chyby v jednotce motoru je readiness vždy takovýto jak máš na fotce.
  5. můžu se zeptat kolik si tak vezmou v servise za takove privareni koncovky?
  6. Já mám v RS také "sound system" ale ten "sound" s originalnim radiem SYMPHONY není žádná sláva. Reproduktory jsou sice lepší, ale velkou roli tady hraje to radio. Zatím z toho zvuku nikdo překvapený nebyl, žádné "basování" se nekoná. plasmo: tou ozvučnicí máš na mysli kufr? já jen jestli mi tam třeba něco nechybí
  7. oživím toto staré téma... není tu někdo kdo by měl dnes už nějakou zkušenost s jiným než originálním nábojem předního kola? aktuálně na cc-autodily: čína 303,- Kč německo 1514,- Kč original 2701,- Kč rozdíly v ceně jsou velké, čínu neberu v potaz, ale co to německo? co si o tom myslíte?
  8. Předem se omlouvám za toto zvláštní téma, ale sháním někoho z Brna a okolí kdo má v O1 originální parkovací asistent. Potřebuju svoji řídící jednotku vyzkoušet v jiném autě. Je to otázka 5 minut. Jen odklopit koberec v kufru a prepojit konektor. Klidně i zaplatím třeba 100kč za to. V servise mi tvrdí že je špatná, já tvrdím že jsou špatné senzory. A nechci vyhodit 2400,- kč zbytečně. Pak už mi jednotku v obchodě z5 nevezmou. Pokud tady někdo takový je, kdo by měl origo parkovaci asistent tak se mi prosím ozvěte. Díky
  9. Moje RS taky vypisovala chybu "pokles tlaku mezi turbem a skrtici klapkou". Měl jsem děrave hadice odvětrání klikové skříně, ale taky byl netesny spoj mezi turbem a IC. Přesněji jak vede z vrchu trubka od turba tak je do ni dole vsazena gumova hadice s plechovou prirubou na které je těsnící o-kroužek. Vyměnil jsem hadice a o-kroužek a je klid.
  10. Tak problém vyřešen. Okno jsem vzal pastou Autolesk od firmy Polykar. Je to leštící emulze s jemným brusným účinkem. Už jsem byl smířen s výměnou okna, ale světe div se, skvrny jsou pryč. Díky za rady a názory.
  11. to se mi nezdá, to je na všech sklech nekde vic nekde min. jsou to všechno origo skla ještě z výroby a je nesmysl aby se po 10 letech menili vsechny skla.
  12. okno je 10 let stare a auto jezdilo dříve do myčky. ted uz ne. ocet už jsem zkoušel. zítra ještě zkusím poslední možnost co mě napadá a tou je jemná leštící pasta na lak.
  13. zdravím vás pánové. chci se zeptat zda-li nemáte někdo zkušenosti se skvrnami na skle. myslím žě jsou od vosku protože jsou na všech sklech. na suchém skle to není vidět, na úplně mokrém taky ne, pouze na vlhkém, zamlženém nebo čerstvě setřeném stěračem. už si s tím nevím rady. nic jsem tu nenašel. zkoušel jsem různé čistící prostředky s alkoholem, koncentrát sonax do ostřikovačů neředěný, cistic brzd, technicky benzin, dokonce jsem zkoušel i puding protoze jsem to někde vyčetl. za každou radu budu rád, protože je to v noci za deste velice nepříjemné, takřka nebezpečné.
×
×
  • Vytvořit nový...