vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 twe... koukám, že padesát korun dokáže všechny odradit... to bych nečekal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Petulda, Tomáš, Spidi... prosím dodejte mi tu vaší soutěžní fotku!!! díky moc v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Funguje to zase tak, že tam můžu dát nějakou fotku a v průběhu ji až do úzávěrky libovolně měnit?? ...páč víš jak, nikdy člověk netuší, jaká příležitost se může naskytnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Skajo,přesně na to jsem se chtěl taky zeptat. Pokud nebude fotku možno vyměnit,fotek se jen tak Vorlajz nedočká Každej bude taktizovat a čekat na dílko konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 twe... koukám, že padesát korun dokáže všechny odradit... to bych nečekal! nebul,odemne ti tam teď odešlo páďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 dastax: už připravuješ nakou spešl foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 zatím ne,nemám nápad, absolutně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 samozřejmě, že fotku můžete libovolně měnit!!! uzávěrka je vždy na konci čtvrtletí!!! takže tam ty fotky klidně sypejte už teď! ať je o čem diskutovat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Soutěž konči kdy? Kdy je poslední den uzavírky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Romčo, děláš si prdel??? vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku na Fotku roku 2009!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jo! Jo! Už to vidím.Promin! V pohodě.Jsem jouda...pořád přemýšlim co a jak...chci to letos vzit zodpovědně.Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku ...no jó, ale tos tam měl napsat, že se to má číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 úprava fotek v grafickém editoru je dovolena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest A proooč? .. sranda, jenom zlehka .. pravdou je, že ve FR08 jsem upravoval minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Nee! Fakt to potom neni fér Viktore.Uznej sám.Já jsem tim právě myslel Tebe když jsem se díval na lonskou soutěž.Měl jsi nejlepší fotečku a to musim uznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já myslím, že základní úpravy jako vyvážení bílé, doladění barev, kontrastu, doostření, resampling, atd. jsou v poho a nepředpokládám, že by někdo vyfotil auto na dvorku a pak tam v PS dodělal na pozadí Alpy co stáhl z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Romarjooo: děkuju, ale myslím, že se nemusíš bát! Úplně souhlasím se Skajou. Loňská večerní fotka podle mě vyšla z foťáku už pěkně barevně a ostře, takže mě už moc nenapadalo, co tam pozměnit. Chtělo to akorát zaretušovat některý vady na objektivu, což je podle mě normální věc, ale je nesmysl dělat nějaký monstrózní montáže.. RS si z toho dělat nebudu, ani nechci. Pokud budu mít denní fotku, tak tam to některý věci, které tu Skaja vyjmenoval, chce provést. Editováno: 15. leden 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Skajo: přesně na to myslím.Ano.Jak píšeš.S tím problém nemám.Jinak bych chtěl navrhnout jen jedno vložení fotky a dost.Co myslíte? Prostě to pořád neměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 lidi, pravidla jsem prostě takhle stanovil a tím to hasne! fotky se mohou upravovat a libovolně měnit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ach jo!...budu asi plakat...proč mě nikdo nemá rááád??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nauč sa photoshop a bude to v pohode ani ja v tom neviem a zatiaľ to nemám ale tie úpravy vorlík by si mal zakázať, Viktor ak budem chcieť mračítka viem na koho sa obrátiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Mikl má hooodně pěknou fotku.Fakt že jo.Zatím u mě favorit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jéé, vy s tím naděláte .. a myslíte si, že když si koupíte časopis o autech, že ty fotky nejsou upravený? Už, aby se mě tu zastal Dastax.. ten určitě taky upravoval fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 pozri do jeho vlákna ešte tam má 2 pekné, podarilo sa mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak už jsem jednu taky přidal, ale je dost pravděpodobný, že ji do uzávěrky změním. Romarjooo:: může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.