Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

twe... koukám, že padesát korun dokáže všechny odradit... to bych nečekal! :(

• Autor

Petulda, Tomáš, Spidi... prosím dodejte mi tu vaší soutěžní fotku!!! :) díky moc v.

Funguje to zase tak, že tam můžu dát nějakou fotku a v průběhu ji až do úzávěrky libovolně měnit?? ...páč víš jak, nikdy člověk netuší, jaká příležitost se může naskytnout ;)

Skajo,přesně na to jsem se chtěl taky zeptat. :palec2:

Pokud nebude fotku možno vyměnit,fotek se jen tak Vorlajz nedočká :) Každej bude taktizovat a čekat na dílko konkurence ;)

twe... koukám, že padesát korun dokáže všechny odradit... to bych nečekal! :(

nebul,odemne ti tam teď odešlo páďo

dastax: už připravuješ nakou spešl foto ?

zatím ne,nemám nápad, absolutně....

• Autor

samozřejmě, že fotku můžete libovolně měnit!!! uzávěrka je vždy na konci čtvrtletí!!! :) takže tam ty fotky klidně sypejte už teď! ať je o čem diskutovat, ne? :kol-48:

Soutěž konči kdy? Kdy je poslední den uzavírky?

• Autor

Romčo, děláš si prdel??? :feve: vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku na Fotku roku 2009!!! :(

Jo! Jo! Už to vidím.Promin! V pohodě.Jsem jouda...pořád přemýšlim co a jak...chci to letos vzit zodpovědně.Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest :aggressive:

vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku

...no jó, ale tos tam měl napsat, že se to má číst :D

• Autor

úprava fotek v grafickém editoru je dovolena! ;)

Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest :aggressive:

A proooč? :smich: .. sranda, jenom zlehka ;) .. pravdou je, že ve FR08 jsem upravoval minimálně.

Nee! Fakt to potom neni fér Viktore.Uznej sám.Já jsem tim právě myslel Tebe když jsem se díval na lonskou soutěž.Měl jsi nejlepší fotečku a to musim uznat. :palec2:

Já myslím, že základní úpravy jako vyvážení bílé, doladění barev, kontrastu, doostření, resampling, atd. jsou v poho a nepředpokládám, že by někdo vyfotil auto na dvorku a pak tam v PS dodělal na pozadí Alpy co stáhl z netu :)

Romarjooo: děkuju, ale myslím, že se nemusíš bát! Úplně souhlasím se Skajou. Loňská večerní fotka podle mě vyšla z foťáku už pěkně barevně a ostře, takže mě už moc nenapadalo, co tam pozměnit. Chtělo to akorát zaretušovat některý vady na objektivu, což je podle mě normální věc, ale je nesmysl dělat nějaký monstrózní montáže.. RS si z toho dělat nebudu, ani nechci. Pokud budu mít denní fotku, tak tam to některý věci, které tu Skaja vyjmenoval, chce provést.

Upraveno od ViktorMPI

Skajo: přesně na to myslím.Ano.Jak píšeš.S tím problém nemám.Jinak bych chtěl navrhnout jen jedno vložení fotky a dost.Co myslíte? Prostě to pořád neměnit. :help:

• Autor

lidi, pravidla jsem prostě takhle stanovil a tím to hasne! ;) fotky se mohou upravovat a libovolně měnit! :)

:help: ach jo!...budu asi plakat...proč mě nikdo nemá rááád???

nauč sa photoshop a bude to v pohode :D ani ja v tom neviem a zatiaľ to nemám :kol-48: ale tie úpravy vorlík by si mal zakázať, Viktor ak budem chcieť mračítka viem na koho sa obrátiť :smich:

Mikl má hooodně pěknou fotku.Fakt že jo.Zatím u mě favorit!!! :palec2:

Jéé, vy s tím naděláte :D .. a myslíte si, že když si koupíte časopis o autech, že ty fotky nejsou upravený? :)

Už, aby se mě tu zastal Dastax.. ten určitě taky upravoval fotku.

pozri do jeho vlákna ešte tam má 2 pekné, podarilo sa mu to :palec2:

Tak už jsem jednu taky přidal, ale je dost pravděpodobný, že ji do uzávěrky změním.

Romarjooo:: může být? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.