Leden 15, 200916 r Autor Petulda, Tomáš, Spidi... prosím dodejte mi tu vaší soutěžní fotku!!! díky moc v.
Leden 15, 200916 r Funguje to zase tak, že tam můžu dát nějakou fotku a v průběhu ji až do úzávěrky libovolně měnit?? ...páč víš jak, nikdy člověk netuší, jaká příležitost se může naskytnout
Leden 15, 200916 r Skajo,přesně na to jsem se chtěl taky zeptat. Pokud nebude fotku možno vyměnit,fotek se jen tak Vorlajz nedočká Každej bude taktizovat a čekat na dílko konkurence
Leden 15, 200916 r twe... koukám, že padesát korun dokáže všechny odradit... to bych nečekal! nebul,odemne ti tam teď odešlo páďo
Leden 15, 200916 r Autor samozřejmě, že fotku můžete libovolně měnit!!! uzávěrka je vždy na konci čtvrtletí!!! takže tam ty fotky klidně sypejte už teď! ať je o čem diskutovat, ne?
Leden 15, 200916 r Autor Romčo, děláš si prdel??? vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku na Fotku roku 2009!!!
Leden 15, 200916 r Jo! Jo! Už to vidím.Promin! V pohodě.Jsem jouda...pořád přemýšlim co a jak...chci to letos vzit zodpovědně.Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest
Leden 15, 200916 r vždyť jsem to psal v tom úvodním příspěšvku ...no jó, ale tos tam měl napsat, že se to má číst
Leden 15, 200916 r Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest A proooč? .. sranda, jenom zlehka .. pravdou je, že ve FR08 jsem upravoval minimálně.
Leden 15, 200916 r Nee! Fakt to potom neni fér Viktore.Uznej sám.Já jsem tim právě myslel Tebe když jsem se díval na lonskou soutěž.Měl jsi nejlepší fotečku a to musim uznat.
Leden 15, 200916 r Já myslím, že základní úpravy jako vyvážení bílé, doladění barev, kontrastu, doostření, resampling, atd. jsou v poho a nepředpokládám, že by někdo vyfotil auto na dvorku a pak tam v PS dodělal na pozadí Alpy co stáhl z netu
Leden 15, 200916 r Romarjooo: děkuju, ale myslím, že se nemusíš bát! Úplně souhlasím se Skajou. Loňská večerní fotka podle mě vyšla z foťáku už pěkně barevně a ostře, takže mě už moc nenapadalo, co tam pozměnit. Chtělo to akorát zaretušovat některý vady na objektivu, což je podle mě normální věc, ale je nesmysl dělat nějaký monstrózní montáže.. RS si z toho dělat nebudu, ani nechci. Pokud budu mít denní fotku, tak tam to některý věci, které tu Skaja vyjmenoval, chce provést. Upraveno Leden 15, 200916 r od ViktorMPI
Leden 15, 200916 r Skajo: přesně na to myslím.Ano.Jak píšeš.S tím problém nemám.Jinak bych chtěl navrhnout jen jedno vložení fotky a dost.Co myslíte? Prostě to pořád neměnit.
Leden 15, 200916 r Autor lidi, pravidla jsem prostě takhle stanovil a tím to hasne! fotky se mohou upravovat a libovolně měnit!
Leden 15, 200916 r nauč sa photoshop a bude to v pohode ani ja v tom neviem a zatiaľ to nemám ale tie úpravy vorlík by si mal zakázať, Viktor ak budem chcieť mračítka viem na koho sa obrátiť
Leden 15, 200916 r Jéé, vy s tím naděláte .. a myslíte si, že když si koupíte časopis o autech, že ty fotky nejsou upravený? Už, aby se mě tu zastal Dastax.. ten určitě taky upravoval fotku.
Leden 16, 200916 r Tak už jsem jednu taky přidal, ale je dost pravděpodobný, že ji do uzávěrky změním. Romarjooo:: může být?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.