rolbař Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 víc komentářů to nepotřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ty wole... pěkná motanice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tohle se mi taky moooc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 to mně tudle nedávno s mejdlama vysírali taky v jednom hotelu. Každej večer jsem si musel rozbalovat nové mýdlo do sprchy a nové mýdlo k umyvadlu, protože aktivní pokojská ty pojebaný z 95% nepoužitý mýdla vždycky odnesla a dala mi nové. A mně sralo, že musím znova a znova rozbalovat nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jo to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Opravdu masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robertek007 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kruty dlouho sem se tak nezasmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.