maca TDI Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Chlapi,poradte mi,koupil jsem tdi.2001,mám tam alarm,slyšel jsem,že když budu odpojovat baterii,musím deaktivovat alarm,mám nějaký klíček k tomu,je na to nějaká skřínka,nevíte,kde ta skřínka je?jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 originální alarm se nějak neodpojuje a když, tak softwarově, klíčkem určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Alarm je nefunkcny pokial mas auto odomknute a mozes vytiahnut baterku,auto potom zamknut manual. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 můžeš mít sirénu se záložním akumulátorem, takže když odpojíš baterku, začne ti to houkat.... klíčkem se otáčí přímo na siréně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.