Krtek6 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Ať jsem hledal jak jsem hledal buď jsem slepej nebo tady tohle téma není...chtěl jsem vědět kdo má jakou masku (pokud nemá seriovou)..podle fotek to málokdy poznám...našel jsem tu pár druhů..a kdyby mohl aspon někdo hodit foto své a říct jakej druh to má byl by aspon trochu přehled....a já měl inspiraci pokud se ty náhledy zobrazí správně tak jak maj tak: 1)Maska sportovní, černá mřížka - Milotec 2)Maska Sport plastová - MT 3)Maska SPORT, model 00-04 - Ellri 4)Maska bez znaku s mřížkou - Mattig 5)Maska žebrovaná - Mattig 6)Maska sportovní, stříbrná mřížka - Milotec 7)Maska sportovní -Elis pak už jsou jenom ty nerezový lišty na žebrování Editováno: 15. leden 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 MS desing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 ja som si masku prerobil pôvodnú. ved hodím niekedy návod a uvidíš a vyjde ta to omnoho lacnejšie ak niečo tak sa ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 ja som si masku prerobil pôvodnú. ved hodím niekedy návod a uvidíš a vyjde ta to omnoho lacnejšie ak niečo tak sa ozvi Nie niekedy ale čím skôr, aj s fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 co je na těch maskách sportovního maska Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 co je na těch maskách sportovního maska Bobík tahle maska se mi libi asi nejvis... nema chybu Bobiku to si delal ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 já musím říct, že mě se třeba bobíkova maska nelíbí...chybí mi tam to stříbrný lemování.. ten rám je už moc výraznej v kombinaci s těma žebrama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 mne se libi asi nejvic ze vsech co tu jsou..no ty zebra bych mozno vymenil za neco jineho...ale ja mam na mysli ram...celkove jeho provedeni...a libi se mi ze si tam pekne nechal znak...nesnazil se zamaskovat ze to je skodovka : takove neco bych chtel taky..podle mne je pekna...no ale 100 lidi = 100 chuti....kazdemu se libi neco jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 pokiaľ chcete masku lacno tak si kúpte mriežku v tuningshopoch a prerobte si ju . vyberiete vnútro a nasadíte mriežku. robota na 15-20 minút. a farby sú všelijaké. mriežka stojí približne 300SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jo a podle mne to tak vypada nejlip..kdyz ze preroby origo maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 co je na těch maskách sportovního maska Bobík nevim voe, vyrobci tomu tak řikaj ta tvoje byla hnusná nejlepší je mattig, tahokov nee (ikdyž taky sem kdysy měl tu milouštekáckou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tak tahokov měl každej, co něco znamená vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.