spineshank Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) hustej mechanik,ale trošku přebral Editováno: 16. leden 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 chudák človek.....a takto mu dopomoct aby si ublížil to uz rovno mohol príst k nemu a strčit donho.....nepači sa mi to video !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nema chlastat blbecek. Dobre mu tak, a ktomu se opirat o cizi auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak jsem se nějak nesmál... když si představím, že mohl strčit pazouru do motoru.... Jo přebral hooodně, ale měli ho od toho auta vykopnout, fakt mi tam ten humor schází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4Mpi black Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Taky sem nějak nesmál kdyby nedej bože strčil do motoru ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.