superfatty Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 a já se jdu pomazlit na myčku dneska :-P už se oba těšíme.. a navíc přikládám o důvod více, proč mít stále umyté auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 blabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 A teď něco extra, Petra a Eva. Kdysi nafotily sérii pro jeden zahraniční časopis - s podmínkou, že u nás to nikdy nevyjde. Bohužel někdo nedodržel smlouvu a vyšlo to i u nás. Holky tehdy studovaly 5. ročník na VA v Brně a málem je vyšoupli ze školy, Štefka tehdy mluvil na Primě ve zprávách, že je okamžitě propouští z armády, pár týdnů před státnicema... Ale pohádka měla šťastný konec - (téměř) všichni z generálního štábu si onen časopis zakoupili, takže byl v celých Dejvicích vyprodaný během dvou dnů, holky si prohlédli a rozhodli, že by jich byla škoda, takže v armádě zůstaly a jedna dokonce přímo na GŠ :-D Hádejte která Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No ,tak jako docela dobry kamaradky.. Ja bych se zase zajel klido kouknout na naekou vystavu a udelat par fotek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) To je jedna holka od nas od koni.... Editováno: 22. Květen 2007, autor: Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak čekáme ta tvůj větší kalibr Tak, tak!!! Tak to čekáme na ten poklad...!! Vy jste nedočkaví kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Pani kolegove oktavaci to je teda supr tema. některé fotky opravdu supr a tak vam taky přidam jednu provokaterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ja taky prihodim polinko do ohne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Spolužačka mojí přítelkyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Druhá spolužačka. Ale nefotil jsem to já Editováno: 30. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Tohle je taky ta druhá. Ufik jsem jí radši obličej. Editováno: 30. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tak já taky něco málo... snad se nebude zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) tak bohužel pro culdu zatim nic... nějak se ji do toho nechce. tak tady taky jedna moooooc hezká kamaradka... Editováno: 3. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Re: minule:)) Spolužačky to byly před rokem a škola byla v Hájích. Obličej nedám bo bych nechtěl aby se to příťule nebo spolužačka dozvěděla. Bohužel žádnou jsem z nich nepřefikl a že bych rád protože její třída se opravdu povedla . Dobrá podívaná byla maturák do tý školy chodily většinou jen holky. Jinak já chodil na průmyslovku a tam byly jen spolužáci jen jednou jsem měl spolužačku a to byla hnusná morgoška. Tady menší přídavek. Editováno: 4. Červen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Je čas kousek pokročit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Jen tak z lehka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 To mischicka: Už je čas z Haničky něco ukázat! tak šup tam s tim... Zrovna jsem to chtěl napsat. Tady poslední fotka co jsem vyhrabal. Kalhotky stranou a šup ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ještě snad bych sem mohl dát tohle. O výkendu jsem byl na výletě v Dětenicích je tam zámek a starověká krčma paráda. Tak jsem vyfotil tanečnici měla pěkné vytancované bříško. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Obličej nic moc bál bych se jestli to není kofola. Ale to bříško je prostě sexy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jak se nám tady nesvléká Hanička, tak je to jen samé net foto v lepším případě nebo v horším nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 no dovol !!!! Nedovolím, jedna paní dovolila a ... Tak čekáme na pokračování pořád jsme se nedočkali spodních partií Nemůžu tu být pořád...občas musím i pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Ale jelikož jí znám nejlépe já, bydlela by u mě, resp. poblíž mě To nerikej nahlas / nepis verejne ... Bych s ní nic nechtěl mít, ale nenechám jí napospas členům tohohle fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Vitto, tak už dost nebo ještě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 No jsem na tom stejně jako Cosby, kdyby jenom Cosby, jo jo.................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Sohlas a mohla by vzít i nějaké kamarádky podobných zájmů. A Vitto mlčí, asi je teď bit doma on uctěme památku vittova připojení na net, asi bylo ucvaknuto volaní účastník už nebude připojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.