Publikováno Březen 12, 200718 r a já se jdu pomazlit na myčku dneska :-P už se oba těšíme.. a navíc přikládám o důvod více, proč mít stále umyté auto
Duben 25, 200718 r A teď něco extra, Petra a Eva. Kdysi nafotily sérii pro jeden zahraniční časopis - s podmínkou, že u nás to nikdy nevyjde. Bohužel někdo nedodržel smlouvu a vyšlo to i u nás. Holky tehdy studovaly 5. ročník na VA v Brně a málem je vyšoupli ze školy, Štefka tehdy mluvil na Primě ve zprávách, že je okamžitě propouští z armády, pár týdnů před státnicema... Ale pohádka měla šťastný konec - (téměř) všichni z generálního štábu si onen časopis zakoupili, takže byl v celých Dejvicích vyprodaný během dvou dnů, holky si prohlédli a rozhodli, že by jich byla škoda, takže v armádě zůstaly a jedna dokonce přímo na GŠ :-D Hádejte která
Duben 25, 200718 r No ,tak jako docela dobry kamaradky.. Ja bych se zase zajel klido kouknout na naekou vystavu a udelat par fotek..
Květen 24, 200718 r Tak čekáme ta tvůj větší kalibr Tak, tak!!! Tak to čekáme na ten poklad...!! Vy jste nedočkaví kluci
Květen 27, 200718 r Pani kolegove oktavaci to je teda supr tema. některé fotky opravdu supr a tak vam taky přidam jednu provokaterku
Květen 30, 200718 r Tohle je taky ta druhá. Ufik jsem jí radši obličej. Upraveno Květen 30, 200718 r od zabiak
Červen 3, 200718 r tak bohužel pro culdu zatim nic... nějak se ji do toho nechce. tak tady taky jedna moooooc hezká kamaradka... Upraveno Červen 3, 200718 r od Aidolon
Červen 4, 200718 r Re: minule:)) Spolužačky to byly před rokem a škola byla v Hájích. Obličej nedám bo bych nechtěl aby se to příťule nebo spolužačka dozvěděla. Bohužel žádnou jsem z nich nepřefikl a že bych rád protože její třída se opravdu povedla . Dobrá podívaná byla maturák do tý školy chodily většinou jen holky. Jinak já chodil na průmyslovku a tam byly jen spolužáci jen jednou jsem měl spolužačku a to byla hnusná morgoška. Tady menší přídavek. Upraveno Červen 4, 200718 r od zabiak
Červen 6, 200718 r To mischicka: Už je čas z Haničky něco ukázat! tak šup tam s tim... Zrovna jsem to chtěl napsat. Tady poslední fotka co jsem vyhrabal. Kalhotky stranou a šup ho tam
Červen 6, 200718 r Ještě snad bych sem mohl dát tohle. O výkendu jsem byl na výletě v Dětenicích je tam zámek a starověká krčma paráda. Tak jsem vyfotil tanečnici měla pěkné vytancované bříško.
Červen 12, 200718 r Jak se nám tady nesvléká Hanička, tak je to jen samé net foto v lepším případě nebo v horším nic
Červen 14, 200718 r no dovol !!!! Nedovolím, jedna paní dovolila a ... Tak čekáme na pokračování pořád jsme se nedočkali spodních partií Nemůžu tu být pořád...občas musím i pracovat
Červen 26, 200718 r Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Ale jelikož jí znám nejlépe já, bydlela by u mě, resp. poblíž mě To nerikej nahlas / nepis verejne ... Bych s ní nic nechtěl mít, ale nenechám jí napospas členům tohohle fóra
Červen 27, 200718 r No jsem na tom stejně jako Cosby, kdyby jenom Cosby, jo jo....................................
Červen 27, 200718 r Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Sohlas a mohla by vzít i nějaké kamarádky podobných zájmů. A Vitto mlčí, asi je teď bit doma on uctěme památku vittova připojení na net, asi bylo ucvaknuto volaní účastník už nebude připojen
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.