Červen 15, 200916 r misicks : stejne bys ji bral i kdybys mel stary auto ja myslim ze pro udrzbu starych laku jsou tyhle silikony idealni ne?
Červen 15, 200916 r Jen nevím proč umývá takové staré vraky :smich: Mišák: A cože je to za klump ????
Červen 16, 200916 r Bo ty její kozy váží metrák a promáčkla by ti haubnu. A navíc ty podpatky misicks : stejne bys ji bral i kdybys mel stary auto ja myslim ze pro udrzbu starych laku jsou tyhle silikony idealni ne? Ale prd, dřív jsem býval an velká prsa, ale tahle slečna mě nějak nebere Mišák: A cože je to za klump ???? Co je "klump"???
Červen 16, 200916 r Autor to je krabice, ne docela.. kdyby si radši udělala něco s tím pupkem.. třeba odsát, když už má ty silikozy
Červen 17, 200916 r No chlapi...ruku na srdce....jak jste na tom u Vás doma .......to máte všichni kritici této slečny doma anorektičky
Červen 17, 200916 r tak když už se koukat jinam, tak na hezkou přece, to nemá s domovem nic společnýho, já se doma dívat můžu, váží 54kg
Červen 17, 200916 r tak když už se koukat jinam, tak na hezkou přece, to nemá s domovem nic společnýho, já se doma dívat můžu, váží 54kg jenom divat jo??
Červen 17, 200916 r ja se doma divam furt a jsem obcas kritizovan ze koukam moc je fakt ze najit si vosklivou tak nekoukam
Červen 17, 200916 r no taky sem se pak zamyslel nad tim proc bych to delal to bylo jako takovy debilni prirovnani holt k situaci
Červen 17, 200916 r Hele, ještě sem všichni večer nezapomeňte nahrát fotky svých poloviček ať víme o čem tu plkáte
Červen 17, 200916 r dvě promile, dva týdny bez baby a jediná v dohledu no myslím, že stačí jen ty promile
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.