Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jo a aby Dakie neřekl přikládám i tu svou milovanou drahou polovičku...... v Tunisku... vím že to patří jinam ;):rolleyes:

post-6272-1191956929_thumb.jpg

A ještě jedna "koupelnová se závěsem" pač nemusíte vidět všecko lol

post-6272-1191957124_thumb.jpg

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo (editace)
Další kamáradka ;)

post-6272-1191955708_thumb.jpg

hezka kamaradka.... :)

Jmenuje se Miriam a má 18let (přidal jsem jí 2 měsíce) tedka se po tom zveřejnování fotek nějak jede :D

PS: tady ta stránka je věnována xtrackovi???taky něco nahoďte :smich:

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo
Jo a aby Dakie neřekl přikládám i tu svou milovanou drahou polovičku...... v Tunisku... vím že to patří jinam ;):rolleyes:

post-6272-1191956929_thumb.jpg

A ještě jedna "koupelnová se závěsem" pač nemusíte vidět všecko lol

post-6272-1191957124_thumb.jpg

:palec2: sličná slečna ;) moje bejvalka tu taky někde je ;)

Vloženo (editace)
bobry mi neradi, žejo chlapi ;)

JJ bobry nebrat :ble to je ta tvoje byvalka??? ;)

ne, to je jen kámoška, bejvalka má stránky dál ;)

edit: strana 24 ;)

Editováno: , autor: Dakie
Vloženo

ne, to je jen kámoška, bejvalka má stránky dál ;)

edit: strana 24 ;)

f klidu ;) škoda že jen bejvalka.... :p asi taky budu muset zapracovat na focení...a stane se ze mě úúúúúchylák co fotí každou sukni :prc: a dělí se o ni s kamaradama na netu lol:D

Vloženo

Možná by se to tu odvázalo víc, kdyby se tohle téma zamklo pro neregistrovany nebo neověřený členy fora :) a stalo se jen takovou VIP zonou :) Já bych to uvítal, páč mam plnej PC podobnejch fotek :D

Vloženo
Možná by se to tu odvázalo víc, kdyby se tohle téma zamklo pro neregistrovany nebo neověřený členy fora :) a stalo se jen takovou VIP zonou :) Já bych to uvítal, páč mam plnej PC podobnejch fotek :D

Šlo by to do sekce Jen pro členy, ale tam se nedostane spousta z Vás...

Vloženo

Šlo by to do sekce Jen pro členy, ale tam se nedostane spousta z Vás...

By se více lidí stalo členy. :p

Vloženo

No, tak pokud je nemáš kde sdílet, tak to my už určitě něco vymysíme... :feve:

Vloženo

No, tak pokud je nemáš kde sdílet, tak to my už určitě něco vymysíme... :feve:

Spíš mu podepíšem, že to nikde neprásknem. :smich:

Vloženo
Souhlas dal bych to jen pro registrované bo jsem už musel některé foto sundat protože se mi ozval fotr dívek holt i internetovej svět je malej

Jo s takovýma věcma to není pr*el. Náhodou se tam zabrousí a pr*ser je na světě!!! :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...