Srpen 13, 200718 r Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Ty tvoje odpovědi mě vždycky dostanou. A co fotky?
Srpen 14, 200718 r Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Ty tvoje odpovědi mě vždycky dostanou. A co fotky? To není fotka mischicko, to jsi si měl dát místo toho ČSAD jako avatar
Srpen 14, 200718 r To není fotka mischicko, to jsi si měl dát místo toho ČSAD jako avatar Jsi drzý a zlý
Srpen 14, 200718 r super diskuze trošku se to tady rozjelo a trvá docela dlouho to projít ale stojí to za to
Srpen 15, 200718 r Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Tak to asi věděla že jí sem dáš
Srpen 15, 200718 r Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Tak to asi věděla že jí sem dáš to jako, že by se potom fotit chtěla?
Srpen 15, 200718 r Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Nechapu, co ji v te vane vedlo k tomu dat si na ono misto tu ruku... lol
Srpen 15, 200718 r Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Nechapu, co ji v te vane vedlo k tomu dat si na ono misto tu ruku... lol Hele to je problém ...ženu nikdy nepochopíš ...ty jsi na to ještě nepřišel?
Srpen 15, 200718 r chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně
Srpen 15, 200718 r chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně tak ještě jednu by jsi mohl ...ať se nám lépe usíná :-)
Srpen 15, 200718 r chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně tak ještě jednu by jsi mohl ...ať se nám lépe usíná :-) tak brou noc
Srpen 15, 200718 r No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol
Srpen 15, 200718 r No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol zkusime vydrzet,za chvili to mozna bude samej kopec ,sama dira.....
Srpen 15, 200718 r No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol zkusime vydrzet,za chvili to mozna bude samej kopec ,sama dira..... At huš to je kua
Srpen 16, 200718 r V ty vane ji to slusi.. Ale jak rika Davon, dycky tam neco da,at ruku,nebo nohu..Ach jo.. lol
Srpen 16, 200718 r Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc..
Srpen 16, 200718 r Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc.. si mohl trosku popojit a dat ten mobil jeste niz :p ...Dobry den slecno - cvak! jeje kdyby me tak nekdo slysel tydlety byly daleko,a bohuzel se mi pozde rozjel fotacek Upraveno Srpen 16, 200718 r od Jeronymo
Srpen 16, 200718 r Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc.. si mohl trosku popojit a dat ten mobil jeste niz :p ...Dobry den slecno - cvak! jeje kdyby me tak nekdo slysel tydlety byly daleko,a bohuzel se mi pozde rozjel fotacek Kdybych byl takhle vorachlej,tak ji nefotim v metru,ale rovnou jinde... No a kdyby me nekdo slysel... Ale v pohode,aspon to neni mazly..Taky nevypadaji zle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.