mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Ty tvoje odpovědi mě vždycky dostanou. A co fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Ty tvoje odpovědi mě vždycky dostanou. A co fotky? To není fotka mischicko, to jsi si měl dát místo toho ČSAD jako avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 To není fotka mischicko, to jsi si měl dát místo toho ČSAD jako avatar Jsi drzý a zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 super diskuze trošku se to tady rozjelo a trvá docela dlouho to projít ale stojí to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tady si dá asi každe rád tu práci si to projít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Tak to asi věděla že jí sem dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Tak to asi věděla že jí sem dáš to jako, že by se potom fotit chtěla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Nechapu, co ji v te vane vedlo k tomu dat si na ono misto tu ruku... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak, jelikož sem taky občas koukám (no, občas ), tak se s vám taky podělím o pár foteček: jedna z mých bejvalek - nechtěla se moc fotit Nechapu, co ji v te vane vedlo k tomu dat si na ono misto tu ruku... lol Hele to je problém ...ženu nikdy nepochopíš ...ty jsi na to ještě nepřišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 asi nechtěla abych viděl to, co už sem předtím viděl x-krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 chcete další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně tak ještě jednu by jsi mohl ...ať se nám lépe usíná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 chcete další? To jsou otázky s jasnou opovědí tak další bude zejtra, ok? ať se máte na co těšit ještě že to byla i moje spolužačka, když to je téma jen pro ně tak ještě jednu by jsi mohl ...ať se nám lépe usíná :-) tak brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ježiš, ještě chvilku a už by jsme viděli všechno....už pomalu přihořívá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol zkusime vydrzet,za chvili to mozna bude samej kopec ,sama dira..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 No konstatuji, ze G OO D!!! Proc tam ma zase tu nohu??? Sama ruka, sama noha, NEHRAJU! lol zkusime vydrzet,za chvili to mozna bude samej kopec ,sama dira..... At huš to je kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 V ty vane ji to slusi.. Ale jak rika Davon, dycky tam neco da,at ruku,nebo nohu..Ach jo.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc.. si mohl trosku popojit a dat ten mobil jeste niz :p ...Dobry den slecno - cvak! jeje kdyby me tak nekdo slysel tydlety byly daleko,a bohuzel se mi pozde rozjel fotacek Editováno: 16. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Ani spoluzacka,ani kolegyne,ani nahotina ale jedna moc hezka slecna vcera po ceste z prace.. Foceno mobilem a naslepo,takze kvalita bohuzel nic moc.. si mohl trosku popojit a dat ten mobil jeste niz :p ...Dobry den slecno - cvak! jeje kdyby me tak nekdo slysel tydlety byly daleko,a bohuzel se mi pozde rozjel fotacek Kdybych byl takhle vorachlej,tak ji nefotim v metru,ale rovnou jinde... No a kdyby me nekdo slysel... Ale v pohode,aspon to neni mazly..Taky nevypadaji zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 kua take male!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.