Leden 22, 200916 r to nejlepší a co nejmíň na sobě některý opravdu stojí za to Upraveno Leden 22, 200916 r od Standis
Leden 23, 200916 r I profibox může být zajímavý i oko člověk o pauze zahřeje ........... ............i ty kozačky tam jsou
Únor 1, 200916 r to jo, celkem dost. To mi ale nevadí, já taky. Alespoň máme společnou náplň, když se někde pracovně sejdeme.
Únor 2, 200916 r to jo, celkem dost. To mi ale nevadí, já taky. Alespoň máme společnou náplň, když se někde pracovně sejdeme. Už sem na to kápl, koho mi furt připomínáš... David Brent
Únor 2, 200916 r P2M: no nevím,nevím...Tomáš je rybář a ten chlápek na obrázku zrovna jako rybář nevypadá
Únor 5, 200916 r me jen prijde skoda ze si tomas kdyz se ma tak dobre nekoupi poradnej voblek nebo nejakou kosili s kravatou barevne IN, mozna se platu david brent a office vyyyyborny a dost OT :F
Únor 5, 200916 r Kurňa TomášiB kdyby jsi radši tu kolegyni někde svlíknul a poslal jí sem svlečenou...hezky detail po detailu...
Únor 5, 200916 r to jo, celkem dost. To mi ale nevadí, já taky. Alespoň máme společnou náplň, když se někde pracovně sejdeme. Jeden čvaňhá, druhý/druhá si hraje s mobilem.. to je tedy společnost.
Únor 8, 200916 r Tak jsem trosicku delal cistku v PC a nasel neco z jedny akce...A kdyz na to tak koukam,zjistuju,ze uz to nejakej patek bude..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.