Davon Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Kozačky? ...já jsem asi slepej... Na mysi mas kolecko, ne? Tak scrolluj dolu na nohy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jojo krasny prsa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to asi nebyla rodinna oslava? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kdopak to je :-)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 že by Hanička?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Někdo nějaký jiný nápad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Já mám stejn i když Hanička má ty prsa lépe vytvarované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Je to Hanička, jen si je tvaruje rukama, prý to tak mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mě to bylo hned jasný, koho jinýho by jsi sem mohl dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mišo: to byla stejně Tvoje nejlepší partie,vid?(myslím tim Haničku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Právě že nikdy nebyla Ani nejlepší, ani partie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak jsem právě zjistil, že se Lejla taky zítra přesouvá do Goettingenu Tak doufám, že bude i ve stejným hotelu. Tak možná budou i nějaké fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Speeder: Covece,zatim ne..Asi se budu jeste muset prokousat starejma fotkama.. MichalF:Jj,fakt pekny a krasne pevny.. uz tu nekde jednou jsou... Baurak: Cjece, ani ne..Nebo vlastne to byla oslava narozenin sestrenice my daaaavno bejvaly.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jedná moc příjemná kamarádka z Brna...Andrejka-sladká to holčička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kam si to dal oči??? vždyť nemá kozačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A jooo! Hned ji zavolám vyčtu ji to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Úplně jsem zapomněl přihodit pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak jako co??? Žádná pochvala od dvojkařu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jedná moc příjemná kamarádka z Brna...Andrejka-sladká to holčička! Hm pěkná,dej na ni číslo do Brna jezdím často.Dám s ní kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Tak jako co??? Žádná pochvala od dvojkařu??? romane jako vždy, nádhera Editováno: 14. Únor 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No taky luxusní prdelka,Roberte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Romane: koukám, že máš raději trošku macatější To já raději kostitřasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Superfaty: to je pucle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tome: to je ta Estonka vid? Jsou trošku studeny čumáky ale jinak dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 kdepak, HR -Zagreb. A vůbec není studená, je to pěkné éro. Jinak máš pravdu, jednu holčinu, a teď nevím, jestli Estonsko, Lotyšsko nebo Litva(pro mně to je totéž), tam máme taky a jednak je to taková oplácanina vybledlá a druhak je taková jako když ryba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.