Únor 8, 200916 r Kozačky? ...já jsem asi slepej... Na mysi mas kolecko, ne? Tak scrolluj dolu na nohy :smich:
Únor 9, 200916 r tak jsem právě zjistil, že se Lejla taky zítra přesouvá do Goettingenu Tak doufám, že bude i ve stejným hotelu. Tak možná budou i nějaké fotos
Únor 10, 200916 r Speeder: Covece,zatim ne..Asi se budu jeste muset prokousat starejma fotkama.. MichalF:Jj,fakt pekny a krasne pevny.. uz tu nekde jednou jsou... Baurak: Cjece, ani ne..Nebo vlastne to byla oslava narozenin sestrenice my daaaavno bejvaly.. :D
Únor 11, 200916 r Jedná moc příjemná kamarádka z Brna...Andrejka-sladká to holčička! Hm pěkná,dej na ni číslo do Brna jezdím často.Dám s ní kávu
Únor 14, 200916 r Autor Tak jako co??? Žádná pochvala od dvojkařu??? romane jako vždy, nádhera Upraveno Únor 14, 200916 r od superfatty
Únor 14, 200916 r kdepak, HR -Zagreb. A vůbec není studená, je to pěkné éro. Jinak máš pravdu, jednu holčinu, a teď nevím, jestli Estonsko, Lotyšsko nebo Litva(pro mně to je totéž), tam máme taky a jednak je to taková oplácanina vybledlá a druhak je taková jako když ryba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.