Duben 25, 200916 r Tak sem taky soupnu jednu bejvalku. Soucasnou nemuzu, mam zakaz Michale, nadhoď ještě něco, je moc pěkná.
Duben 30, 200916 r Svět jde do pekel. Lidi v tomhle státě málo šukaj. Lidé jsou podle statistiky věrnější než v předchozích letech
Duben 30, 200916 r Já se řídím podle jedné staré a strašné písničky: bez gumy, už ani ránu na táhni si nafujáru. Kondom podívej se jak ti sluší kondom podporuje světlo v duši kondom. Znáte ten song?
Duben 30, 200916 r No Mišáku...nevím jak ty ale já bych se předčasně neradoval...nikdy nevíš s kym spi Tvoje krasavice...
Květen 1, 200916 r Zas bych tak nepřeháněl, ale konečně nějaká fotka po delší době velmi slušná práce
Květen 2, 200916 r tady u té poslední fotečky, ač oceňuji že ji sem kolega dal, tak to není tak úplně můj šálek kávy.
Květen 4, 200916 r tady u té poslední fotečky, ač oceňuji že ji sem kolega dal, tak to není tak úplně můj šálek kávy. A TOHLE??? :smich:
Květen 5, 200916 r Tamtu jsi take neochutnal a vyrkl ortel tamta má špatné "balení". Ty by jsi si pochutnal na kafe z ešusu? Leda tak kdybys ho dlouho, dlouho neměl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.