Květen 8, 200916 r Foto už je, ale nahrávalo se pomalu. sem nechtěl zmenšovat fotky. a kdo říká že fotky bez uniformy nemám? :p tak nadhoď Lucii
Květen 8, 200916 r Myslim, ze bracha, jakozto moderator pro pravopis by mel asi zasahnout a vysvetlit ti par veci Dane ty se dycky ukážeš když je pravopisná chyba, Jak to ???
Květen 8, 200916 r Co znemena byt hodni? Jako treba nerikat ti ty casanovo??? Nebo jak? Soupej to sem, nikdo te premlouvat stejne nebude...
Květen 9, 200916 r tak tady něco. Teď ale vážně, víc už sem nedám, mohlo by jí to uškodit v kariéře, má fajn práci, která se jí moc líbí, ale když tam nastupovala, tak musela co nejvíce na netu po sobě uklidit, už tak jsem sem něco hodil, když jsem toto nevěděl. Občas vezme i nějakej kšeft v modelingu, ale moc to nepřehání. Setkání po těch letech bylo super a docela emoční.
Květen 10, 200916 r Jak jí může fotka ve svetru a šále ublížit v kariéře? :-O To Davon: Prosím Tě zamázni obličeje u mejmkoleginím, ať jim to neublíží ve studiu a v kariéře. Přece jen tam sou vidět i jména... :smich: :smich:
Květen 10, 200916 r Jak jí může fotka ve svetru a šále ublížit v kariéře? :-OTo Davon: Prosím Tě zamázni obličeje u mejmkoleginím, ať jim to neublíží ve studiu a v kariéře. Přece jen tam sou vidět i jména... :smich: :smich: tahle snad ne, jinak bych to sem nedal, ale jak jsem psal, byla požádána o odstranění všeho co kde o ní na netu bylo.
Květen 12, 200916 r Mimoň: Jakože kun tam bylo moře. edit: příspěvek byl pobuřující Upraveno Květen 12, 200916 r od zabiak
Květen 12, 200916 r :doh jo tak takovou buchtu co zde pises bych chtel na cely zivot, aby se mi za to ze se ji par hodin nevenuju, bo jsem jel za auty a ona se mi ocucavala s kdejakym hejskem na srazu, tak tu bych prokop.. sorry ale jina reakce na tvuj text me nenapada... cekas mozna tohle , ale bohuzel...
Květen 12, 200916 r Nečekám nic jen jsem napsal co se mi stalo, že to bylo dobrý Ber to tak. Já tohle fórum beru trochu jako deník. Prostě jsem píšu. To zase zjednodušuješ to je prostě život. A život takový je. Kluk jí sere, nechová se k ní hezky zahýbá jí... a tak potká někoho jiného. Prostě jsme si rozuměli. Navíc to byla pusa na rozloučenou. Upraveno Květen 12, 200916 r od zabiak
Květen 12, 200916 r Jo ok, vice k tomu nemam. Nic nezjednodusuji, jen rikam, ze bych ji prokop... Dele to rozebirat nebudeme, je to stejne na dlouho a nakonec debata o nicem..
Květen 12, 200916 r proc, bajka o Zabiakovi kterak zasunul, muze byt zajimava to je ta dotycna v hen te riflove sukni ??? .| | .| | .| | .\ / Upraveno Květen 12, 200916 r od creck
Květen 12, 200916 r Davon: však v pohodě A ještě tady spy foto nějakých roštěnek. Upraveno Květen 12, 200916 r od zabiak
Květen 12, 200916 r Mimoň: Jakože kun tam bylo moře. edit: příspěvek byl pobuřující Ta slecna v pruhovanem tricku ... NO.1 !!!
Květen 12, 200916 r Ne tu jsem nefotil. MichalF: Tady máš detail Má správnej americkéj úsměv Upraveno Květen 12, 200916 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.