Listopad 7, 200717 r Jeden mensi OT... Zkuste to nijak nekomentovat, at z toho nevznikne obr debata v nespravnem tematu, ale hodne podobne tema, ikdyz mnohem vystrednejsi a dle me lepe obsazene je i na Symbianforu.. Link here http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=1185
Listopad 8, 200717 r Tak to je luxus. Jsem sice na blondyny ale toto bych si nechal libit :prc: :prc: :prc:
Listopad 8, 200717 r Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika.
Listopad 8, 200717 r Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. ale vono i to elektrizování nejni špatný, jen se to nesmí přepísknout
Listopad 9, 200717 r Z WEBU jsme rikali, ze si nechame u sbe v pc... Jinak toto je ona pani... http://hosted.met-art.com/Full_met-art_MAJ...803/?pa=1431402
Listopad 9, 200717 r Z WEBU jsme rikali, ze si nechame u sbe v pc... Jinak toto je ona pani... http://hosted.met-art.com/Full_met-art_MAJ...803/?pa=1431402 Kurwa, koukám jak máš ten net pěkně sjetej.....
Listopad 9, 200717 r Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. A fotku tý hezký nemáš?
Listopad 9, 200717 r Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. A fotku tý hezký nemáš? koukáš na ni
Listopad 12, 200717 r Autor Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Upraveno Listopad 12, 200717 r od superfatty
Listopad 13, 200717 r Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Jj, kdes vzal její fotku?! Jinak tady to má jen lihovkou, ale na jiném místě to má i vytetované
Listopad 13, 200717 r Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Jj presne tak..
Listopad 13, 200717 r Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Tady někdo zná Symbianforum nazpaměť
Listopad 13, 200717 r To je fakt neznáte? Ještě trochu napovím, a večer jak přijdu z práce tak možná něco přihodím. Teda jestli se mi bude chtít
Listopad 13, 200717 r Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Tady někdo zná Symbianforum nazpaměť Že váháš, taky jsem tam nedávno brousil, samozřejmě čistě náhodou
Listopad 13, 200717 r Tak teda něco na doplnění....k těm jízdním kolům. Nevím, možná by tu ještě něco bylo... Upraveno Listopad 13, 200717 r od Peterer
Listopad 13, 200717 r Tak teda něco na doplnění....k těm jízdním kolům.Nevím, možná by tu ještě něco bylo... Hmmm hezke.. opravdu hezke kola... na tech se musi jezdit...
Listopad 13, 200717 r Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... Upraveno Listopad 13, 200717 r od Peterer
Listopad 14, 200717 r Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... pekne su oblecene este keby zacalo trosku prsat hned by to bolo lepsie
Listopad 14, 200717 r Kua hned bych si s nimi dal pořádně do těla Samozřejmě jen jako vášnivý cyklista...
Listopad 14, 200717 r Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... myslim to tak.. ze bych se svezl... no ... i ona..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.