Davon Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Jeden mensi OT... Zkuste to nijak nekomentovat, at z toho nevznikne obr debata v nespravnem tematu, ale hodne podobne tema, ikdyz mnohem vystrednejsi a dle me lepe obsazene je i na Symbianforu.. Link here http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=1185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Tak to je luxus. Jsem sice na blondyny ale toto bych si nechal libit :prc: :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. ale vono i to elektrizování nejni špatný, jen se to nesmí přepísknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Mozna fakt, ze ma frndu te tam tahlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Z WEBU jsme rikali, ze si nechame u sbe v pc... Jinak toto je ona pani... http://hosted.met-art.com/Full_met-art_MAJ...803/?pa=1431402 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Z WEBU jsme rikali, ze si nechame u sbe v pc... Jinak toto je ona pani... http://hosted.met-art.com/Full_met-art_MAJ...803/?pa=1431402 Kurwa, koukám jak máš ten net pěkně sjetej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Mozna fakt, ze ma frndu te tam tahlo??? sem čekal, kdo tohle napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. A fotku tý hezký nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak taky něco přihodím. Tenhle tejden jsem poznal další firemní kolegy z jiných zemí. Jednu estonku, ta alespoň pro mně nic moc a druhou, a ta je kurevsky přitažlivá, z chorvatské pobočky. Jmenuje se Lejla a nevím čím to, ale přiznávám, že mně silně přitahovala Ale pšt!!!! Není už sice nejmladší, ale má něco, co táhne jak magnet. Sem se musel hodně přemáhat Páč nejenom manželka je v tomto případě hrozbou, ale i v rámci firmy totok nejni bez rizika. A fotku tý hezký nemáš? koukáš na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Editováno: 12. Listopad 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 A fotku tý hezký nemáš? koukáš na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Jj, kdes vzal její fotku?! Jinak tady to má jen lihovkou, ale na jiném místě to má i vytetované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Jj presne tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Tady někdo zná Symbianforum nazpaměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 To je fakt neznáte? Ještě trochu napovím, a večer jak přijdu z práce tak možná něco přihodím. Teda jestli se mi bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dotaz na MISCHICKU: že by Tvoje fanynka? Tady někdo sjížděl Symbianforum Tady někdo zná Symbianforum nazpaměť Že váháš, taky jsem tam nedávno brousil, samozřejmě čistě náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Tak teda něco na doplnění....k těm jízdním kolům. Nevím, možná by tu ještě něco bylo... Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak teda něco na doplnění....k těm jízdním kolům.Nevím, možná by tu ještě něco bylo... Hmmm hezke.. opravdu hezke kola... na tech se musi jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... pekne su oblecene este keby zacalo trosku prsat hned by to bolo lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kua hned bych si s nimi dal pořádně do těla Samozřejmě jen jako vášnivý cyklista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... myslim to tak.. ze bych se svezl... no ... i ona.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.