Peterer Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Tak Vám tu hodím zbývající nové modely kol na rok 2008, jen ta cena....to bych asi neuživil. Jo a bacha na má autorská práva. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak Vám tu hodím zbývající nové modely kol na rok 2008, jen ta cena....to bych asi neuživil.Jo a bacha na má autorská práva. Ake prava? nemas na fotke nijake logo tak ziadne prava kua ani som si nevsimol ze to je o bicykloch uff uff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Nevím jak to myslíš Já je jen fotil a své kolo bych si o ně ani neop....sakra to kecám... takhle by mi mohly chodit klientky na hodiny spinningu.. asi jim dám večer návrh.. to Peterer: nemáš ještě pár fotek holek pro dolňáky? Editováno: 14. Listopad 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 NO ,ta zelenkavy tricko s kytickama,bych vubec neodmital..Celkem pekny kola na novou sezonu.. akorat nevim,zda by holkam pak nepripadaly sedla moc tvrdy.. Ja vedel,ze sem na ten sporlife mel jet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Ony to byly profesionálky se vším všudy. Když jsem je nefotil, tak byly zamračené, prostě znuděný výraz. Ale jak jsem otočil objektiv na ně, tak ve vteřině najednou úpřimný a srdečný úsměv. No a jinak jsem byl ve správný čas na správném místě. Kecám věděl jsem to dopředu, bylo to tak trochu domluvené... No a pro dolňáky já fakt nic nemám, teda ve svém vlastním archivu. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU To máš dobrý, ty máš aspoň Demu, ženského rodu, ale co mám dělat já když mám Authora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ony to byly profesionálky se vším všudy. Když jsem je nefotil, tak byly zamračené, prostě znuděný výraz.Ale jak jsem otočil objektiv na ně, tak ve vteřině najednou úpřimný a srdečný úsměv. No a jinak jsem byl ve správný čas na správném místě. Kecám věděl jsem to dopředu, bylo to tak trochu domluvené... No a pro dolňáky já fakt nic nemám, teda ve svém vlastním archivu. Proti tvému domácímu archívu nic nenamítáme šup sem sním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU To máš dobrý, ty máš aspoň Demu, ženského rodu, ale co mám dělat já když mám Authora... A ja se Scottem mam delat co? Asi to samy,co ty s Authorem,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU Jo, tak skoro přesně takový mám dvě doma, teda myslím ty kola, ale bral bych i ty "doplňky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU Jo, tak skoro přesně takový mám dvě doma, teda myslím ty kola, ale bral bych i ty "doplňky". By Ti doma dali :p Hele, chodíš na pivo do kulturáku? Včera tam byla poměrně solidní servírka, snad to enbylo jen těma čtyřma 14° pivama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU Jo, tak skoro přesně takový mám dvě doma, teda myslím ty kola, ale bral bych i ty "doplňky". By Ti doma dali :p Hele, chodíš na pivo do kulturáku? Včera tam byla poměrně solidní servírka, snad to enbylo jen těma čtyřma 14° pivama Jo vobčas tam zajdu, jsou tam docela pěkný baby a taky to jde U Pichlů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jo vobčas tam zajdu, jsou tam docela pěkný baby a taky to jde U Pichlů. V Bech je ještě něco jiného než Kameňák a Kulturák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jo vobčas tam zajdu, jsou tam docela pěkný baby a taky to jde U Pichlů. V Bech je ještě něco jiného než Kameňák a Kulturák ? No jo, kdyř ty to máš z kasína nejblíž a už se ti dál nechce co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Znáte kola KELLYS ?.... Nechápu jak jsem si mohl koupit DEMU To máš dobrý, ty máš aspoň Demu, ženského rodu, ale co mám dělat já když mám Authora... A ja se Scottem mam delat co? Asi to samy,co ty s Authorem,co? Ale, božinku ty máš rád kluka v sukni ze skotska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Jedna kolegyně z včerejšího plesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak neco i odemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak neco i odemne. Tak tomu bych rozumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak neco i odemne. Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak neco i odemne. Pěkné To mi povidej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak neco i odemne. Tri niti v riti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Měl jsi jí vyfotit hlavně ten bochánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 z dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ty kanáre to je nějaké špičaté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ty kanáre to je nějaké špičaté špičaté....., ale pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.