Leden 23, 200817 r No ještě pár hodin jí tu nechám a pak jí smažu, a Vy taky z vašich PC, NTB, flash disků atd. optimisto ...a nad čím pak budeme po večerech slintat? Leda, že bys sem hodil nějakou další Upraveno Leden 23, 200817 r od Wassermann
Leden 23, 200817 r optimisto ...a nad čím pak budeme po večerech slintat? Leda, že bys sem hodil nějakou další No mám ještě v záloze jednu kamarádku, novou, ale to už nebude takové žůžo-ta bude jen v plavkách...a pak samozřejmě ty oči, pro ty, co je tu tak milují...
Leden 23, 200817 r No mám ještě v záloze jednu kamarádku, novou, ale to už nebude takové žůžo-ta bude jen v plavkách...a pak samozřejmě ty oči, pro ty, co je tu tak milují... Tak šup sem s očima i kamarádkou
Leden 23, 200817 r Tak Haniččiny oči jsem smazal, 24 hodin povolených od Big Vitta uplynulo, ale aby jste neřekli že jsem fena, dám sem jiné oči...
Leden 23, 200817 r A co z toho budu mit? Taky si ho nekdo z vas vyfoti at se my slecny pokochame? vyměníme?
Leden 23, 200817 r Tohle je vážně povedená dcérečka hezoucka Bude pokracovani? A mám jí i v plavkách...
Leden 23, 200817 r Vysyp nebo tak něco hlavně rychle. Nene, nejdřív zítra Spí už děti, spí už hračky, zavři očka a spi taky
Leden 24, 200817 r ...vážně oči No jo,ma kukadla,jak zrcadla.. Ale ten pohled je takovej stydlivejsi.. lol Ale plavky taky berem..
Leden 26, 200817 r A taky přidávám polínko, ať furt jen neslibuju, snad se bude líbit no hezká, akorát můj ročník bych řek - příště se líp schovej - je tě vidět obraze
Leden 26, 200817 r no hezká, akorát můj ročník bych řek - příště se líp schovej - je tě vidět obraze Seš si jistej?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.