mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Upřímnou soustrast! Jj, je to jiná story, ale tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Upřímnou soustrast! Jj, je to jiná story, ale tak nějak Nedělej krávu dej nám sem tu buchtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kdo se toho ujme ted?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Jdi do toho máš naši plnou podporu,na focení není nic špatnýho :p :prc: Jenže vždycky když jsem jí viděl, končilo to špatně Nechapu, co je za spatny konec si vysypat PYTEL??? To ne e, ale dozvěděli se to ti co neměli... manzelka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Upřímnou soustrast! Jj, je to jiná story, ale tak nějak Nedělej krávu dej nám sem tu buchtu Nene, aspon dnes ne Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Jdi do toho máš naši plnou podporu,na focení není nic špatnýho :p :prc: Jenže vždycky když jsem jí viděl, končilo to špatně Nechapu, co je za spatny konec si vysypat PYTEL??? To ne e, ale dozvěděli se to ti co neměli... manzelka ? Pssst :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka jasně, párkrát zapíchat (pádlem do vody) a přijet blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Kluci, Hanička je tady, rozhodla se před námi už nic neskrývat MIschickine já se z Tebe picnu... kam na ty prciny chodíš... Editováno: 10. Červenec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Hele ...zase ta fotka Krumlova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Hele ...zase ta fotka Krumlova To víš, byla to letos bíída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Koukam,ze ten typek vzadu co sedi u stolu mel taky evidentne zajem... az mu slina ukapla :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Asi bude lepší lovit třeba v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Koukam,ze ten typek vzadu co sedi u stolu mel taky evidentne zajem... az mu slina ukapla :p Takových co jim tam kapaly sliny bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Asi bude lepší lovit třeba v Chorvatsku ...ale do Chorvatska bych nešel, tam prý plavou ho*na po moři, už jsem to slyšel od více lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsme nějak odbočili od tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Tak jsme nějak odbočili od tématu. Asi tak, ty nejhorší humusy už někdo promazal, tak už dost OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte. Ja davam mou kolegyni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... a svlíkat si jí mám jenom pohledem nebo co jako?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat. S takovou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat. S takovou radost Culdo ja jsem nepsal jak pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... Pěkný návrat k tématu. Tak Renatku pozdravuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.