Červenec 9, 200718 r Upřímnou soustrast! Jj, je to jiná story, ale tak nějak Nedělej krávu dej nám sem tu buchtu
Červenec 10, 200718 r Jdi do toho máš naši plnou podporu,na focení není nic špatnýho :p :prc: Jenže vždycky když jsem jí viděl, končilo to špatně Nechapu, co je za spatny konec si vysypat PYTEL??? To ne e, ale dozvěděli se to ti co neměli... manzelka ?
Červenec 10, 200718 r Upřímnou soustrast! Jj, je to jiná story, ale tak nějak Nedělej krávu dej nám sem tu buchtu Nene, aspon dnes ne Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit
Červenec 10, 200718 r Jdi do toho máš naši plnou podporu,na focení není nic špatnýho :p :prc: Jenže vždycky když jsem jí viděl, končilo to špatně Nechapu, co je za spatny konec si vysypat PYTEL??? To ne e, ale dozvěděli se to ti co neměli... manzelka ? Pssst :-D
Červenec 10, 200718 r Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka
Červenec 10, 200718 r Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka
Červenec 10, 200718 r Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka jasně, párkrát zapíchat (pádlem do vody) a přijet blíž
Červenec 10, 200718 r Autor Kluci, Hanička je tady, rozhodla se před námi už nic neskrývat MIschickine já se z Tebe picnu... kam na ty prciny chodíš... Upraveno Červenec 10, 200718 r od superfatty
Červenec 12, 200718 r Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli
Červenec 13, 200718 r Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Hele ...zase ta fotka Krumlova
Červenec 13, 200718 r Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Hele ...zase ta fotka Krumlova To víš, byla to letos bíída
Červenec 13, 200718 r Ale jedem na vodu, tak kdybch tam třeba z dálky viděl něco zajímavého, zkusím to přes zoom vyfotit Žádnej zoom koukej na ní skočit a udělat nějaké foto pořádně z blízka Jeden úlovek z vody, ale nebyla to taková úroda jako když jezdíme v červnu...možná to počasí Jinak mám vyconé ještě moc sladké herečky, sice oblečené, ale kdyby jste chtěli Koukam,ze ten typek vzadu co sedi u stolu mel taky evidentne zajem... az mu slina ukapla :p
Červenec 13, 200718 r Koukam,ze ten typek vzadu co sedi u stolu mel taky evidentne zajem... az mu slina ukapla :p Takových co jim tam kapaly sliny bylo
Červenec 13, 200718 r Asi bude lepší lovit třeba v Chorvatsku ...ale do Chorvatska bych nešel, tam prý plavou ho*na po moři, už jsem to slyšel od více lidí
Červenec 16, 200718 r Tak jsme nějak odbočili od tématu. Asi tak, ty nejhorší humusy už někdo promazal, tak už dost OT
Červenec 17, 200718 r O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat.
Červenec 17, 200718 r O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... a svlíkat si jí mám jenom pohledem nebo co jako??
Červenec 17, 200718 r O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat. S takovou radost
Červenec 17, 200718 r O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... S takovou radost pracovat. S takovou radost Culdo ja jsem nepsal jak pracovat
Červenec 17, 200718 r O5 promazano... Nemate fotky buchet, tak mlcte.Ja davam mou kolegyni... Pěkný návrat k tématu. Tak Renatku pozdravuj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.