Duben 1, 200817 r Pánové, už několikrát tu bylo řečeno, že péčko z netu se sem prostě dávat nebude, takže se nad sebou zamyslete a pokud to vážně není vaše spolužačka, tak to sem necpěte, na frefoto atd. si to může najít každý sám.Totéž ty "vtipné" obrázky, v Lampárně je na to sekce, tak nevím co to dělá tady. Odteď mažu. zamysli se napřed sám, nevim proč reješ, když sem sám dáváš fotky z netu, viz hned první stránka tohoto tématu
Duben 1, 200817 r Zamysli se sám, tohle téma, pokud si ten začátek přečteš, začínalo trošku jinak. A když se tady počtvrté objevují stejné fotky bobra, tak se s tím nedá snad ani nic jiného dělat než smazat.
Duben 1, 200817 r PS: A tahle naprosto neplodná debata ničemu neprospívá Takže se omlouvám jestli jsem někomu ukřivdil a hluboce se nad sebou zamyslím, vážně.
Duben 1, 200817 r PS: A tahle naprosto neplodná debata ničemu neprospívá Takže se omlouvám jestli jsem někomu ukřivdil a hluboce se nad sebou zamyslím, vážně. OK
Duben 1, 200817 r Dám Ti na ní číslo, ona se ráda "seznamuje" pokud se to nehodí veřejně, tak bych taky prosil - třeba formou zprávy...
Duben 2, 200817 r Přestaňte se tu teplit a běžte radši shánět fotky Na tom pracuju pořád, neboj A ostatní snad taky.-)
Duben 8, 200817 r Přesně, nemohl jsme najít to správné slovo Ale jen od mekáče..ptz v jinych sou prilohy.. a ty trci vem..a u meka nic ven netrci.. jen masicko pekne schovane uvnitr
Duben 8, 200817 r Ale jen od mekáče..ptz v jinych sou prilohy.. a ty trci vem..a u meka nic ven netrci.. jen masicko pekne schovane uvnitr Neblbnete........nedelejte mi tady chute.........nebo dostanu hlad a rozdelam si bramburky :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.