Květen 6, 200817 r Ale je o hodne hezci nez ta prvni To zase pro změnu cyběla ta první !!! - taky nemůžou dostat všechno naráz !!!
Květen 6, 200817 r Na první pohled jsem se lekl, že to je exministrině školství. Ta mohla taky na vedlejšák kojit medvědy. EDIT: původně tady byla reakce na něco co už tady není... Upraveno Květen 6, 200817 r od murder
Květen 6, 200817 r Ja vim ze to je nic moc, ale bylo to foceno nekde za Pardubkama - tam je krasny pisak a taky nahore bez Kvalitnejsi foto neslo udelat - mobil je mobil a to je jeste vyrez z fotky To také takhle jednou loni v létě s kamarádkou (celkem mediálně známá a dosti pěkná dívka) ležíme u jednoho lomu, opalujeme se (ona nahoře bez) a najednou ona vyskočí a rozběhne se k chlapíkovi. Ten schovává mobil, chce utéct, zakopne a spadne do vody . No jenže ten debil neuměl plavat, tak já pro něj. Vytáhl jsem ho, ona mu sebrala mobil a že to vymaže, no a tam našla asi dalších 30-40 fotek, jak si frajer dělal svoji soukromou sbírku Tak to nemazala, vytáhla SIMku z mobilu a mobil rozšlápla a hodila do vody. Ten čuměl (a já taky) Ponaučení je jednoduché pánové, POzor na zlé ikdyž pěkné ženy
Květen 6, 200817 r Triplseven pěkná přítelkyně, nebo je to spolužačka? ty vole ja byl tak zmaten těma vnadama že jsem to rovnou šoupnul sem!!!Prosííím o přesunuti do těch portrétů atd!Děkuji
Květen 6, 200817 r a tady byl někdo na Saint Marten aneb ráj leteckých spotteru Presne tak ! Vsechno je to focene ze Sunset Beach Baru... Upraveno Květen 6, 200817 r od Zitny
Květen 6, 200817 r ty vole ja byl tak zmaten těma vnadama že jsem to rovnou šoupnul sem!!!Prosííím o přesunuti do těch portrétů atd!Děkuji Hotovo
Květen 6, 200817 r Na první pohled jsem se lekl, že to je exministrině školství. Ta mohla taky na vedlejšák kojit medvědy.EDIT: původně tady byla reakce na něco co už tady není... tu exkrávu píchal můj kámoš. Nechápu, jak to mohl udělat.
Květen 6, 200817 r Presne tak ! Vsechno je to focene ze Sunset Beach Baru... si tam fotil letadla či baby?
Květen 6, 200817 r si tam fotil letadla či baby? Jel jsem tam kvuli letadlum samozrejme, ale po par frozen daiquiri v tom baru prijdou na cloveka vselijake mysleeeenky
Květen 6, 200817 r Jel jsem tam kvuli letadlum samozrejme, ale po par frozen daiquiri v tom baru prijdou na cloveka vselijake mysleeeenky Nefotíš i na Ruzyni?
Květen 7, 200817 r Nefotíš i na Ruzyni? Ne, uz asi dva roky ne, letisti hruzy se vyhybam velkym obloukem.
Květen 7, 200817 r jeste najdu nejaky kolegyne tophle jsou zatim jen ucinkujici A nějaká veselá fotečka z včerejší jistě bujaré oslavy by už nebyla ??? - jinak všechno nej...
Květen 7, 200817 r jeste najdu nejaky kolegyne tophle jsou zatim jen ucinkujici Ja bych si klido v realu vystacil i tema ucinkujicima...krom toho pana tam teda.. lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.