Červen 29, 200817 r Uz nemam mel jsem jen jednu..Ta druha byla kamosova.. Navic jsou to sestrenice.. Pěkná sodoma gomora
Červen 29, 200817 r Uz nemam mel jsem jen jednu..Ta druha byla kamosova.. Navic jsou to sestrenice.. A obe maji slusny kozacky
Červen 30, 200817 r > Spolužačky a kolegyne, !!!od 18 let!!! žádný časový údaj tu nevidím. Tohle není TV.
Červen 30, 200817 r Zabiaku, to uz si snad dopredstavis co tam asi pod tim Renaultem bude... Pindour urcite ne
Červenec 1, 200817 r Romariooo, moje slova... Uplne vybrany me to vazne netahne! Ale jinak celkem slusne ruzova direcka
Červenec 1, 200817 r Proč ji maji všechny oholeny??? Taková čárečka neni k zahození!!!!!!!! Romariooo, moje slova... Uplne vybrany me to vazne netahne! Ale jinak celkem slusne ruzova direcka Já teda radši komplet vyholené, ale když si tak stěžujete...sice to není čárka, ale je to Hanička
Červenec 1, 200817 r Tak tohle ja nejradsi, jeste vice nez nejakou caru :D.. Neco s V-eckem nemas na Hanicce, ci Alene, Blance, Cecilce, Dore, Dane, Edite, Gizele, Ivane, Jitce.... nebo zbytku abecedy???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.