Červenec 5, 200817 r To ma byt jako nejake opakovani ci co? Sklerotiku!http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=2000 Prispevek cislo 2001 Jééé, já omylem nahrál jinou fotku Omluvte mě
Červenec 8, 200817 r Pro ty, co tak dlouho vydrželi, pro ty, co si furt stěžujou, že tu není nic pro dolňáky a taky pro ty, co nebaví číst naše plky o kalendáři Enjoy
Červenec 9, 200817 r Tak s timtdle obrazkem si mi udelal radost ! To je uplne jina liga !!!! Moc hezky !!!
Červenec 9, 200817 r Ježiši...kolik ji je?12 let,ne? Možná ještě míň... Proč ji maji všechny oholeny??? Taková čárečka neni k zahození!!!!!!!! Přesně moje řeč... Romariooo, moje slova... Uplne vybrany me to vazne netahne! Ale jinak celkem slusne ruzova direcka Správně, konečně někdo soudnej. Vezmeme to z vědecko-technického hlediska. Jiné nejmenované fórum k tomu říká: Chlupy jsou od přírody vzduchový polštář proti opruzení-spocení. Záleží na dodržování potřebné osobní hygieny i vyholená může o to víc smrdět a ochlupená čistotná vonět (akorát nebude vypadat jako dítě). Tak ono je to spíše naopak, chci říci ty které tam mají nějaké ty upravené cloupky se o sebe musejí starat daleko víc než ty co to šmahem oholí vše, tady se totiž musí upravovat tvar, a to skoro denně, znám dívky která si je i barví. O hygieně radši nemluvím už se mi stalo že jsem měl tu čest s takovou vyholenou skluzavkou v tříslech zapářená do ruda, na té skluzavce samý podebraný pupínek od holení opravdu chuťovka, zajímavé že u krásně upravených a vkusně zarostlých jsem se s tím ještě nesetkal. Ať si každý dělá co chce ale já osobně na zcela vyholeném klínu opravdu nevidím nic estetického a navíc působí naprosto nevzrušivě, to snad může vzrušit opravdu jen pedofilního devianta, vše je třeba s mírou a se smyslem pro estetiku. Jestli chce mít někdo sex s barbínou, tak je třeba holit. Takže asi tak...
Červenec 9, 200817 r nelepsi je kdyz si to muzes upravit sam podle vlastniho prani <;o)) No tak to každopádně... Jináč ještě k tomu svýmu předchozímu příspěvku doplním, že zase nemám na mysli nějaký beranice vypraný v pervolu, měl jsem na mysli spíš ty proužky nebo malý srdíčka, prostě si raděj dole pohladím sexy plyšáčka než spocený rozškrabaný pupence...
Červenec 11, 200817 r Tak tohle je dost dobrý, kdyby za ní byla ještě tvoje octávka tak by to byla supr fotka do kalendáře
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.