dadacek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Pouze chtěl navnadit a myslel že si nevšimnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 To ma byt jako nejake opakovani ci co? Sklerotiku!http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=2000 Prispevek cislo 2001 Jééé, já omylem nahrál jinou fotku Omluvte mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Chtěl jsem tuhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 mischicko.. mas nekde velkou verzi toho obrazku co mas v avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 to co má myš v avataru je myslím škodovácký kalendář rok 06 nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tak tak, je to škoda kalendář z jisté země. TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 ahaa..ja ze to je tvuj ulovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Je, jsem jim to prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak proto je tam polovina aut v červené a žádný žlutý, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Pro ty, co tak dlouho vydrželi, pro ty, co si furt stěžujou, že tu není nic pro dolňáky a taky pro ty, co nebaví číst naše plky o kalendáři Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Wow!!! tak tohle by se mohlo fasovat. numero uno, nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak s timtdle obrazkem si mi udelal radost ! To je uplne jina liga !!!! Moc hezky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Hezky obrazky na zdi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 O těch taky MichalF mluvil Jsem rád, že jste (u)spokojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 to je luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Co je to za kadak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ty taky hned myslíš na nejhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ježiši...kolik ji je?12 let,ne? Možná ještě míň... Proč ji maji všechny oholeny??? Taková čárečka neni k zahození!!!!!!!! Přesně moje řeč... Romariooo, moje slova... Uplne vybrany me to vazne netahne! Ale jinak celkem slusne ruzova direcka Správně, konečně někdo soudnej. Vezmeme to z vědecko-technického hlediska. Jiné nejmenované fórum k tomu říká: Chlupy jsou od přírody vzduchový polštář proti opruzení-spocení. Záleží na dodržování potřebné osobní hygieny i vyholená může o to víc smrdět a ochlupená čistotná vonět (akorát nebude vypadat jako dítě). Tak ono je to spíše naopak, chci říci ty které tam mají nějaké ty upravené cloupky se o sebe musejí starat daleko víc než ty co to šmahem oholí vše, tady se totiž musí upravovat tvar, a to skoro denně, znám dívky která si je i barví. O hygieně radši nemluvím už se mi stalo že jsem měl tu čest s takovou vyholenou skluzavkou v tříslech zapářená do ruda, na té skluzavce samý podebraný pupínek od holení opravdu chuťovka, zajímavé že u krásně upravených a vkusně zarostlých jsem se s tím ještě nesetkal. Ať si každý dělá co chce ale já osobně na zcela vyholeném klínu opravdu nevidím nic estetického a navíc působí naprosto nevzrušivě, to snad může vzrušit opravdu jen pedofilního devianta, vše je třeba s mírou a se smyslem pro estetiku. Jestli chce mít někdo sex s barbínou, tak je třeba holit. Takže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 nelepsi je kdyz si to muzes upravit sam podle vlastniho prani <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 nelepsi je kdyz si to muzes upravit sam podle vlastniho prani <;o)) No tak to každopádně... Jináč ještě k tomu svýmu předchozímu příspěvku doplním, že zase nemám na mysli nějaký beranice vypraný v pervolu, měl jsem na mysli spíš ty proužky nebo malý srdíčka, prostě si raděj dole pohladím sexy plyšáčka než spocený rozškrabaný pupence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Plyšáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Spidi - 10 bodu z 9!!! :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Co by Hanička asi tak mohla dělat touhle dobou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 ...neviem čo robí, ale pomôžem jej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Tak tohle je dost dobrý, kdyby za ní byla ještě tvoje octávka tak by to byla supr fotka do kalendáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.