O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Takze pak to jelo dal takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a co bylo dááááááááááááál...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a co bylo dááááááááááááál...... lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jojo je to Bulharsko - Kitten ... dovca super Ceny ... stejne nebo levnejsi nez u nas a kdy jsi tam byl? možná jsme se tam mohli i potkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Škoda,já jedu na Džerbu a tam se to asi konat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo....... No,koukam,ze to bylo na nejaky motorkarsky akci,ne? Ale mooooooc dobryyyy mooooc..Jen pekne jeste par fotecek prihod,jestli mas.. lol Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Škoda,já jedu na Džerbu a tam se to asi konat nebude neboj já tam byl loni (Prima Life Garden Park hotel) a pražandy to tam u hotelového bazénu taky nahoře rozbalovali každý den a rozhodně to nebyli indiánské babičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 neboj já tam byl loni (Prima Life Garden Park hotel) a pražandy to tam u hotelového bazénu taky nahoře rozbalovali každý den a rozhodně to nebyli indiánské babičky heh v tomhle hotelu (Prima Life Garden Park hotel) byl asi kazdy ale OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No,koukam,ze to bylo na nejaky motorkarsky akci,ne? Ale mooooooc dobryyyy mooooc..Jen pekne jeste par fotecek prihod,jestli mas.. lol jj bikeshow - prijely se na nas podivat lesbicky :palec2: a posledni sem dam - to uz dostanu urco napomenuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 to je přesně vono, co chybí na SkodaHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Myslím, že zas budu muset pumpnout Haničku o něco, ale když ona chce to nevadí, já to za Tebe vytrpím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 to je přesně vono, co chybí na SkodaHOME Já myslim, že Bobik s vorlajzem jako už něco málo v Turnově předvedli a potenciál tam je, teď to jen doladit, ale bojim se, že to stejně nebude asi to pravý ořechový, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ty ses dobrej kaskader sledovat Bobika a Vorlajze, ja na to zaludek teda nemam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ty 2 videa, co jsou v threadu z Turnova jsem s přestávkama na zvracení dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak jak jsi po tom vubec mohl neco takoveho napsat a vubec na to pomyslet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no tak sem se na ty videa podival - kdyz o nich tak mluvite........ .......... a to sou malinkaty zlouni....... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak jak jsi po tom vubec mohl neco takoveho napsat a vubec na to pomyslet :-) tak jsem si jako řikal, že v nejhorším případě, kdyby nebylo zbytí, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jestli tohle teď bude na škodahome, myslím bobajz a vorlajz, tak asi příští ročník vynechám, byť je mám rád oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo....... Takže to máš takovou malou premiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 kluci vy jste bozi, když dávate sem tyhle kozy! tyhle skvělý kozy, krásný jako naše vozy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Myslim, ze by nebylo vod veci zalozit si v Lamparne vlakno s tvymi versi, coz? Protoze Ti to celkem jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 to už by vo-no ne-bylo... to už by se asi ne-líbilo! tak to radši necháme jak to je, hodím sem verš až mi v hlavě do-zraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Nemám sem zas dát radši nějaké kooozy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Jedna kolegyně z práce...... foto mobil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 sýr jez sýr... kozy ven, kozy ven!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.