Srpen 15, 200817 r a co bylo dááááááááááááál...... lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo.......
Srpen 15, 200817 r Jojo je to Bulharsko - Kitten ... dovca super Ceny ... stejne nebo levnejsi nez u nas a kdy jsi tam byl? možná jsme se tam mohli i potkat?
Srpen 15, 200817 r lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo....... No,koukam,ze to bylo na nejaky motorkarsky akci,ne? Ale mooooooc dobryyyy mooooc..Jen pekne jeste par fotecek prihod,jestli mas.. lol Upraveno Srpen 15, 200817 r od Martyp
Srpen 15, 200817 r Škoda,já jedu na Džerbu a tam se to asi konat nebude neboj já tam byl loni (Prima Life Garden Park hotel) a pražandy to tam u hotelového bazénu taky nahoře rozbalovali každý den a rozhodně to nebyli indiánské babičky
Srpen 15, 200817 r neboj já tam byl loni (Prima Life Garden Park hotel) a pražandy to tam u hotelového bazénu taky nahoře rozbalovali každý den a rozhodně to nebyli indiánské babičky heh v tomhle hotelu (Prima Life Garden Park hotel) byl asi kazdy ale OK
Srpen 15, 200817 r No,koukam,ze to bylo na nejaky motorkarsky akci,ne? Ale mooooooc dobryyyy mooooc..Jen pekne jeste par fotecek prihod,jestli mas.. lol jj bikeshow - prijely se na nas podivat lesbicky :palec2: a posledni sem dam - to uz dostanu urco napomenuti
Srpen 15, 200817 r Autor Myslím, že zas budu muset pumpnout Haničku o něco, ale když ona chce to nevadí, já to za Tebe vytrpím..
Srpen 15, 200817 r to je přesně vono, co chybí na SkodaHOME Já myslim, že Bobik s vorlajzem jako už něco málo v Turnově předvedli a potenciál tam je, teď to jen doladit, ale bojim se, že to stejně nebude asi to pravý ořechový, co?
Srpen 15, 200817 r ty ses dobrej kaskader sledovat Bobika a Vorlajze, ja na to zaludek teda nemam :-)
Srpen 15, 200817 r no tak sem se na ty videa podival - kdyz o nich tak mluvite........ .......... a to sou malinkaty zlouni....... :
Srpen 15, 200817 r tak jak jsi po tom vubec mohl neco takoveho napsat a vubec na to pomyslet :-) tak jsem si jako řikal, že v nejhorším případě, kdyby nebylo zbytí, víš?
Srpen 15, 200817 r Jestli tohle teď bude na škodahome, myslím bobajz a vorlajz, tak asi příští ročník vynechám, byť je mám rád oba
Srpen 16, 200817 r lol lol dal jsem uz fotil jen se zavrenejma ocima - se nedalo....... Takže to máš takovou malou premiéru
Srpen 17, 200817 r kluci vy jste bozi, když dávate sem tyhle kozy! tyhle skvělý kozy, krásný jako naše vozy!
Srpen 18, 200817 r Myslim, ze by nebylo vod veci zalozit si v Lamparne vlakno s tvymi versi, coz? Protoze Ti to celkem jde!
Srpen 18, 200817 r to už by vo-no ne-bylo... to už by se asi ne-líbilo! tak to radši necháme jak to je, hodím sem verš až mi v hlavě do-zraje!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.