Srpen 21, 200817 r Ty jak nemáš dozor od bobíka tak seš samý drobný domácí zvířectvo !!! Kozy, bobr, ...
Srpen 21, 200817 r Ven moc nechodí, ale domácí jsou Včera sem je vyfotil speciálně pro tohle fórum :-D
Srpen 21, 200817 r nj Míro, ty máš taky ruce jak dřevorubec, ty bys ty malý rozmačkal jak Otesánek borůvku
Srpen 21, 200817 r kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene ku*va fix, co to sem cpeš za humáč?
Srpen 22, 200817 r Proč humáč? Tos ještě neviděl opravdový "humáč" Předevčírem jsem se vrátil z Bulharska a mužu ti říct že to je masakr...Mlady Němky-nechutně nehezky a snad 95 % Němců nechutně obtloustlých-Tomu teprve řikám humáč.
Srpen 22, 200817 r Proč humáč? Tos ještě neviděl opravdový "humáč" Předevčírem jsem se vrátil z Bulharska a mužu ti říct že to je masakr...Mlady Němky-nechutně nehezky a snad 95 % Němců nechutně obtloustlých-Tomu teprve řikám humáč. taktak, když na normální pláži se válejí 60letí naturisti
Srpen 22, 200817 r Bez rozdilu věku... Vorliku: jak to víš? Ano.Vadili mi Němci protože se chovali jako hovada.V Egyptě se tak nějak podobně chovali Rusové(někteři)
Srpen 22, 200817 r a proč mi volali z Bulharský ambasády, abych si pro tebe přijel? že prej obtěžuješ turistky se svým fotoaparátem
Srpen 22, 200817 r dokud dýchám a žiju...tak budu zlobit...A to že se mi holčičky líbi za to já nemužu.Bohužel Vorlajzi...P.S někdy bych si ho nejraději useknul!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.