Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ty jak nemáš dozor od bobíka tak seš samý drobný domácí zvířectvo !!! Kozy, bobr, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ven moc nechodí, ale domácí jsou Včera sem je vyfotil speciálně pro tohle fórum :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ty kráso!!! to je mazec.... me-e-ee-ee--eeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Jén blbni vorlajz ale třeba takhle neskončíš !!! - mezi kozama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 No oni to jsou vlastně kozlové, maj za vsí takovej pěknej domeček, prt. smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Mě ale nesmrdí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Já jsem taky nic mimořádného necítil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Břicho, stehna...ale ty kozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ještě dávám mladší .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Pěkné malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene díky, ale já lívance nerad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 díky, ale já lívance nerad! já rád lívance ,ale z marmeládou a ze slehačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kdyby ta s malejma měla ty velkýýýýýýýý:-)))ale já radši tu s velkejma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 nj Míro, ty máš taky ruce jak dřevorubec, ty bys ty malý rozmačkal jak Otesánek borůvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 já rád lívance ,ale z marmeládou a ze slehačkou Šlehačka? Pane bože, to už je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 já rád lívance se skořicovým cukrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene ku*va fix, co to sem cpeš za humáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Proč humáč? Tos ještě neviděl opravdový "humáč" Předevčírem jsem se vrátil z Bulharska a mužu ti říct že to je masakr...Mlady Němky-nechutně nehezky a snad 95 % Němců nechutně obtloustlých-Tomu teprve řikám humáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 hlavně ti vadili ty němci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Proč humáč? Tos ještě neviděl opravdový "humáč" Předevčírem jsem se vrátil z Bulharska a mužu ti říct že to je masakr...Mlady Němky-nechutně nehezky a snad 95 % Němců nechutně obtloustlých-Tomu teprve řikám humáč. taktak, když na normální pláži se válejí 60letí naturisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Bez rozdilu věku... Vorliku: jak to víš? Ano.Vadili mi Němci protože se chovali jako hovada.V Egyptě se tak nějak podobně chovali Rusové(někteři) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 a proč mi volali z Bulharský ambasády, abych si pro tebe přijel? že prej obtěžuješ turistky se svým fotoaparátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 dokud dýchám a žiju...tak budu zlobit...A to že se mi holčičky líbi za to já nemužu.Bohužel Vorlajzi...P.S někdy bych si ho nejraději useknul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 ještě dávám mladší .... Pořád ríkám, co je malý to je moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.