Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 To může vorlajz někoho vzít - do tak velkýho (nákladního) auta a kufru se jich vejde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 ty vole vorel ja nevim kdes vzal nejaky poblesito?? to sou zase nejaky divny kecy, dostanes pres picu a ne hrnek se mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 já ale píču nemám... ty koxo... ... takže to vypadá, že nebudu mít ani hrnek od Vitta Poblesíta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 TO: seler chlape mazec...per sem fotky pod tlakem... takovejch holek už není k vidění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Seler: A kde jsou fotky 1,2,4,6,7,8,10...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ty asi byly zcenzurovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Je krásná...o tom žádná. Me pripomina moji tetku,akorat tahle ma tak o 15kg vic.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Když budete hodní tak sem ještě něco dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 TomasB - ten krtek je vazne uzasnej... :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) TomasB - ten krtek je vazne uzasnej... :ble Ten je na tom právě nejlepší... Editováno: 21. Listopad 2008, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) TomasB - ten krtek je vazne uzasnej... :ble tak taky něco nadhoď, můžeš klidně nějakou ex, když stará nedovolí svoje foto. Já sem taky dal starou záležitost tak určitě 10 let. Od tebe jsem tady ještě nic neviděl. Myslím, že ještě nějaké fotečky mám, dokonce i fotečky tak 15let staré, možná ještě starší, ale to bych sem už dával kategorii 15-18ctek. A navíc to je někde zahrabaný v kvantu fotek. Editováno: 21. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 no a pred tema 20ti lety ty holky taky jinak vypadaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 tak sem nasypte ty lechtivý fotky z besídky, ať taky okouknem OC kolegyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 ty si v OC ze jsou to tvoje kolegyne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 tak taky něco nadhoď, můžeš klidně nějakou ex, když stará nedovolí svoje foto. Já sem taky dal starou záležitost tak určitě 10 let. Od tebe jsem tady ještě nic neviděl.Myslím, že ještě nějaké fotečky mám, dokonce i fotečky tak 15let staré, možná ještě starší, ale to bych sem už dával kategorii 15-18ctek. A navíc to je někde zahrabaný v kvantu fotek. Blbe jsi se dival... Byla tady nejakou dobu broskev me nynejsi zeny... Ale jelikoz nemam zapotrebi ji nadale ukazovat, stahl jsem ji! Kdyz jsem mel bejvalky, neexistoval digitalni fotak a na film do normalniho jsem nemel prachy, proto tu ode mne nic vic neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 dete do haje nebo budu muset zakrocit vecer svoji kamaradkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Sup sem s ni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 dete do haje nebo budu muset zakrocit vecer svoji kamaradkou žádáme zákrok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Až moooc kecůů a žádnee foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tak neco malo z mobilu, lepsi nez ty vase kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 pěkně tvarovaná kamarádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 škoda jen toho rozmazání, ale presidentům se dá leccos odpustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 no jak sem koupil task prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Tak nakup jeste neco dalsiho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Něco přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.