Listopad 18, 200816 r To může vorlajz někoho vzít - do tak velkýho (nákladního) auta a kufru se jich vejde !!!
Listopad 18, 200816 r ty vole vorel ja nevim kdes vzal nejaky poblesito?? to sou zase nejaky divny kecy, dostanes pres picu a ne hrnek se mi zda
Listopad 18, 200816 r já ale píču nemám... ty koxo... ... takže to vypadá, že nebudu mít ani hrnek od Vitta Poblesíta
Listopad 19, 200816 r TO: seler chlape mazec...per sem fotky pod tlakem... takovejch holek už není k vidění
Listopad 20, 200816 r Je krásná...o tom žádná. Me pripomina moji tetku,akorat tahle ma tak o 15kg vic.. lol
Listopad 21, 200816 r TomasB - ten krtek je vazne uzasnej... :ble Ten je na tom právě nejlepší... Upraveno Listopad 21, 200816 r od Spidi
Listopad 21, 200816 r TomasB - ten krtek je vazne uzasnej... :ble tak taky něco nadhoď, můžeš klidně nějakou ex, když stará nedovolí svoje foto. Já sem taky dal starou záležitost tak určitě 10 let. Od tebe jsem tady ještě nic neviděl. Myslím, že ještě nějaké fotečky mám, dokonce i fotečky tak 15let staré, možná ještě starší, ale to bych sem už dával kategorii 15-18ctek. A navíc to je někde zahrabaný v kvantu fotek. Upraveno Listopad 21, 200816 r od TomasB
Listopad 25, 200816 r tak taky něco nadhoď, můžeš klidně nějakou ex, když stará nedovolí svoje foto. Já sem taky dal starou záležitost tak určitě 10 let. Od tebe jsem tady ještě nic neviděl.Myslím, že ještě nějaké fotečky mám, dokonce i fotečky tak 15let staré, možná ještě starší, ale to bych sem už dával kategorii 15-18ctek. A navíc to je někde zahrabaný v kvantu fotek. Blbe jsi se dival... Byla tady nejakou dobu broskev me nynejsi zeny... Ale jelikoz nemam zapotrebi ji nadale ukazovat, stahl jsem ji! Kdyz jsem mel bejvalky, neexistoval digitalni fotak a na film do normalniho jsem nemel prachy, proto tu ode mne nic vic neni!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.