Jero Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tady první kozičky z pláže ouuu... jen to rozjed kamo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 jsem váhal, jestli to dát do videí nebo sem, ale sem to asi patří víc. Docela povedenej mejdan. Skoukněte celé, stojí to za to. Něco mi to z mládí připomíná http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=fdabff41ba ..docela huste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 jsem váhal, jestli to dát do videí nebo sem, ale sem to asi patří víc. Docela povedenej mejdan. Skoukněte celé, stojí to za to. Něco mi to z mládí připomíná http://www.zkouknito.cz/prehraj-video?m=fdabff41ba ..docela huste Hlavně aby se tam někdo nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 ZABIAK - A jeee ouchylak behal v Hrvatsku po plazich :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 ZABIAK - A jeee ouchylak behal v Hrvatsku po plazich :D ....po plazich nee, jen po NUDAplazich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 To nebyla ofiko nuda pláž, ale byla odlehlejší takže tam nudysti byly. No což jakej pak uchylák, kdyby nechtěly aby to lidi koukali tak by měli podprdy. To sem fotil jen pro vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 To nebyla ofiko nuda pláž, ale byla odlehlejší takže tam nudysti byly. No což jakej pak uchylák, kdyby nechtěly aby to lidi koukali tak by měli podprdy. To sem fotil jen pro vás. Nás nepřesvědčuj, radši nahraj další fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 To nebyla ofiko nuda pláž, ale byla odlehlejší takže tam nudysti byly. No což jakej pak uchylák, kdyby nechtěly aby to lidi koukali tak by měli podprdy. To sem fotil jen pro vás. Nás nepřesvědčuj, radši nahraj další fotky Čo je z ďalšími fotkami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 (editace) Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Editováno: 8. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Vypada good !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Slusna mamina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Když vidím úhel těch fotek a focení z poza lehátka, tak si říkám, že jsi doslova musel nasazovat vlastní život...pro nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Když vidím úhel těch fotek a focení z poza lehátka, tak si říkám, že jsi doslova musel nasazovat vlastní život...pro nás taky jsem nad tim uvazoval ,podle toho uhlu to vypada jakobys lezel a jen pohyboval fotakem v ''danem smeru'' ,ale bylo to jakkoliv.,jsme ti vdecni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... lol http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... lol http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 2Mischicka: tak se těšíme na další aktuální fotky z digitálu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Sice jsem to nefotil ja,ale za prvy je to z plaze,coz je tu ted aktualni a za druhy jsou to urcite neci spoluzacky a kolegyne... http://cestovani.atlas.cz/zajimavosti/1295...ntni-fotky.aspx Jj, s těma jsem chodil do školky Tak to dokaž fotkama viz Hanička Do školky jsem chodil v roce 82-85 a to digi foťáky ještě moc nebyly Ale scannery už jsou. Já jsem z rolnické rodiny a my jsme ani neměli foťák Ty tvoje odpovědi mě vždycky dostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Když vidím úhel těch fotek a focení z poza lehátka, tak si říkám, že jsi doslova musel nasazovat vlastní život...pro nás taky jsem nad tim uvazoval ,podle toho uhlu to vypada jakobys lezel a jen pohyboval fotakem v ''danem smeru'' ,ale bylo to jakkoliv.,jsme ti vdecni Přesně tak bylo to vo hubu Tady další moc se nepovedla ale lépe to nešlo bo bych dostal přezdržku tohle byla supr roštěnka parádní kozy Editováno: 8. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Poslední foto. Editováno: 8. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Když vidím úhel těch fotek a focení z poza lehátka, tak si říkám, že jsi doslova musel nasazovat vlastní život...pro nás taky jsem nad tim uvazoval ,podle toho uhlu to vypada jakobys lezel a jen pohyboval fotakem v ''danem smeru'' ,ale bylo to jakkoliv.,jsme ti vdecni Přesně tak bylo to vo hubu Tady další moc se nepovedla ale lépe to nešlo bo bych dostal přezdržku tohle byla supr roštěnka parádní kozy Ty voe taková póza a ty to rozmázneš............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy. Když vidím úhel těch fotek a focení z poza lehátka, tak si říkám, že jsi doslova musel nasazovat vlastní život...pro nás taky jsem nad tim uvazoval ,podle toho uhlu to vypada jakobys lezel a jen pohyboval fotakem v ''danem smeru'' ,ale bylo to jakkoliv.,jsme ti vdecni Přesně tak bylo to vo hubu Tady další moc se nepovedla ale lépe to nešlo bo bych dostal přezdržku tohle byla supr roštěnka parádní kozy Ty voe taková póza a ty to rozmázneš............... To jo no ta na prvni pohled vypadala luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.