Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem se rozhodl založit toto vlákno aby jsme se podívali na "zoubky" majitelů naších čtyřnohých miláčku před očistou...

Kdopak má větší šanci vyhrát...co Scájo? :p

P.S a ještě bych Vás chtěl poprosit aby jste nahravali fotky nejlepe a max. 1024x768.

JE TO VASE VEC, ALE JA DOPORUCUJI ZAKRYT SPZ... DUVOD JE ASI JASNY...

davon

post-6947-1232216751_thumb.jpg

Editováno: , autor: davon
Vloženo

Scajo: máme velkého konkurenta Viktora.Co myslíš? Docela nás trumfuje,vid? No počkejte zitra...jedu do Špindlu a od ted auto nemeju... :smich:

Viktore: bereš nám vítr z plachet! Fakt pěkny! :)

Vloženo

Ty woe to zluty RS II je NADHERNY i spinavy!!! Pridam zitra az vyjedu na svetlo! Take budu konkurent, jen jsem otrel trosku zadni spz aby nejakej policieant nemel chytrou! :palec2:

Vloženo

Tak myslím že opravdu Scaja vede...ono to je fakt těžky...když to auto nemám na parádu ale jezdím s tím v práci...prostě to auto využívám naplno tak to je problém kor v tom dnešním počasi.To by jsme museli lítát vzduchem.

Ideální stav je mít jedno auto na práci a druhé na zábavu...OII na práci a Audi S4 Bi Turbo na zábavu :palec2:

post-6947-1232221194_thumb.jpg

Vloženo

No jo, ale jak dlouho s tím Dastax jezdil?? ...beztak jel z pole rovnou do myčky lol

...jinak já už jsem taky na "přání" některých zdejších kolegů a kamarádů zapracoval na SPZ, aby se teda neřeklo...teď je tak kříšťálově čistá, že ani ten nejkřišťálovější křišťál křišťálovější být nemůže :ph34r::smich:

post-6151-1232222559_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...