Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Tak jsem se rozhodl založit toto vlákno aby jsme se podívali na "zoubky" majitelů naších čtyřnohých miláčku před očistou... Kdopak má větší šanci vyhrát...co Scájo? P.S a ještě bych Vás chtěl poprosit aby jste nahravali fotky nejlepe a max. 1024x768. JE TO VASE VEC, ALE JA DOPORUCUJI ZAKRYT SPZ... DUVOD JE ASI JASNY... davon Editováno: 17. leden 2009, autor: davon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Taky přidám jednu.. .. tak co? Zapadnu mezi ostatní chro chro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Scajo: máme velkého konkurenta Viktora.Co myslíš? Docela nás trumfuje,vid? No počkejte zitra...jedu do Špindlu a od ted auto nemeju... Viktore: bereš nám vítr z plachet! Fakt pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 sakra... já ho dnes trochu opláchl !!! Romariooo co mi to děláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 pekne skaja verím ti dúfam že nepredáš svoju/Raketkinu kožu lacno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Hmm, konkurence nějak sílí, asi budu muset vymyslet lepší taktiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ty woe to zluty RS II je NADHERNY i spinavy!!! Pridam zitra az vyjedu na svetlo! Take budu konkurent, jen jsem otrel trosku zadni spz aby nejakej policieant nemel chytrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 SKAJA: Dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak přidám taky pár fotek Tyto byly foceny myslím 30.12: Tady fotka ze včerejška: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Tak moje. Fotil Skaja v MB. Druha ja sam Editováno: 17. leden 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak myslím že opravdu Scaja vede...ono to je fakt těžky...když to auto nemám na parádu ale jezdím s tím v práci...prostě to auto využívám naplno tak to je problém kor v tom dnešním počasi.To by jsme museli lítát vzduchem. Ideální stav je mít jedno auto na práci a druhé na zábavu...OII na práci a Audi S4 Bi Turbo na zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nooo...pěkně se to tady rozjelo.To jsem ani nečekál tak velký uspěch.Jste PĚKNY PRASATA já jsem jeden z ních...chr chr!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 stříbrný prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak to je maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ty voleeeeee!!!!!!!!! Masakr!!!!!!!!!!!! Scajo: máš zatim druhé místo a na Dastax nemáš ani náhodou.Koukal jsem na to s otevřenou pusou a málem poprskal LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 ty voole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 To není ani možný, že jsme takový prasata Jinak na Dastaxa zatím asi nikdo nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) jóóó, kdo umí, ten umí :smich: na střeše se taky něco našlo Editováno: 17. leden 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 dastaxi, kuwa kdes to řádil ? hlavně neřikej, že si jen tak jezdil po městě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Byl se asi trošičku projet po tom poli (louce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 No jo, ale jak dlouho s tím Dastax jezdil?? ...beztak jel z pole rovnou do myčky ...jinak já už jsem taky na "přání" některých zdejších kolegů a kamarádů zapracoval na SPZ, aby se teda neřeklo...teď je tak kříšťálově čistá, že ani ten nejkřišťálovější křišťál křišťálovější být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 pravda je, že jsem to jel rychle umejt. Myčka byla poprvé a naposled, znova už tam auto nevemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 si to nějak přehnal né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak dastaxe tipuju na fotomontáž...,nebo ne?To kolo je přesto nějak moc naleštěný.Jedině žes to měl čerstvo umytý a nějakej bagon tě nahodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 by ses divil, stačilo párkrát prohrábnout a ze sotva umytýho auta bylo tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.