Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

pridavam taky aj svojeho šmudlu :smich::smich:

post-19210-1233773088_thumb.jpg

to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? :D:kol-98::smich::_icon_smich2:

to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? :D:kol-98::smich::_icon_smich2:

jojooo za jeden den :D.. jel sem z domu byla cista... jel sem na hory 270 km od domu tam mega sneh a po ceste blato a naspatky sem jel vecer to iste a praask vysledek rano po uschuti :smich: :smich:

• Autor

To je hned.To samé se mnou.O vikendu to umeju abych nafotil fotku roku a během tři kilometru...hrůza!

jj taky jsem byl vcera na horach tak ze Roman je zase v podobnem stavu jako na te fotce co jsem sem daval.

no je to proste hruza ta zima na to no uz nech je leto to aspon chvilku vydrzi nabliskaneee :kol-135:

:)

post-14021-1233942344_thumb.jpg

• Autor

Pěkny...pěkny...já jsem to dnes psychicky nevydržel a jel to omýt na ruční myčku ale mám ted z toho větší mazanici než před tím.Ale aspon SPZ je čistá-prej to policajti ted docela hlídaji a mužete dostat pokutu za špinavou SPZ.Víte o tom?

jo jo myslim to tu i nekde bylo psane..;) ale ze zacatku ti naridili jen to umyyt ale tak ted uz za to budou chtit asi prachy... šmejdi :p

Tak mám po dnešní noci zase o něco stylovější maskování...až bude více světla, nafotím a pochlubím se ;)

V nove praci mame docela drsnou, nedodelanou cestu (CT prumyslovy park) a jezdit pres nej je zaruka krasne zas.... auta ... no reknete sami :

post-19529-1234033813_thumb.jpg post-19529-1234033908_thumb.jpg

post-19529-1234033825_thumb.jpg post-19529-1234033883_thumb.jpg

Akorat dnes byl krasny den a cesta na Freeport se neobesla bez umyti, takze je alespon pro zitrek krasne cistoucky :)

P.S. ikdyz to neni na TOP spinavek :)

a kde jsou jako ty špinavý káry??? lol

• Autor

Vorlajzki: nedělej chytryho a koukej sem něco nahrat! :p

Jenže on nemá co, když to každý ráno leští :p

• Autor

Scajo: to je fakt! :palec2:

A paradoxne "scout" byl vytvoren prave pro onu spinavost = prostredi v jakem by se spravne mel pohybovat :p

• Autor

'Zdenal C: ber to tak že někteři lidi maji prostě auto na parádu a třeba nejezdi když prší nebo chumeli...taky pár takových znám a nikdy v životě to prostě nepochopim.

• Autor

Cos dělal? Romantika s kočičkou někde v poli? :smich:

nee..tak ja se priznam,ozralej jsem jel domu,tak jsem musel polní cestou :kol-18:

• Autor

Kecáš! Fakt jo? :smich:

nekecam..nevim jak ostatní ale ja kdyz jsem nalitej tak zasadne po ceste nejezdím..nechci nekoho zabít..to radsi pojedu polni cestou :)

je to sice foceny na slunicku tak ta spina tolik nevynikne ale zasrany je to zase radne.

post-125-1234215077_thumb.jpg

post-125-1234215186_thumb.jpg

Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák <_<

post-6151-1234219120_thumb.jpg post-6151-1234219160_thumb.jpg post-6151-1234219171_thumb.jpg

:kol-98: :kol-98: :kol-98: tak to sa už nedivím prečo ti to umyli v servise :smich::palec2: tak takto som Raketku ešte nevidel. Nemáš nejako odlomený úchyt na výfuk alebo sa mi to len zdá? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.