Únor 4, 200916 r to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? jojooo za jeden den .. jel sem z domu byla cista... jel sem na hory 270 km od domu tam mega sneh a po ceste blato a naspatky sem jel vecer to iste a praask vysledek rano po uschuti :smich:
Únor 4, 200916 r Autor To je hned.To samé se mnou.O vikendu to umeju abych nafotil fotku roku a během tři kilometru...hrůza!
Únor 5, 200916 r jj taky jsem byl vcera na horach tak ze Roman je zase v podobnem stavu jako na te fotce co jsem sem daval.
Únor 5, 200916 r no je to proste hruza ta zima na to no uz nech je leto to aspon chvilku vydrzi nabliskaneee
Únor 6, 200916 r Autor Pěkny...pěkny...já jsem to dnes psychicky nevydržel a jel to omýt na ruční myčku ale mám ted z toho větší mazanici než před tím.Ale aspon SPZ je čistá-prej to policajti ted docela hlídaji a mužete dostat pokutu za špinavou SPZ.Víte o tom?
Únor 6, 200916 r jo jo myslim to tu i nekde bylo psane.. ale ze zacatku ti naridili jen to umyyt ale tak ted uz za to budou chtit asi prachy... šmejdi
Únor 7, 200916 r Tak mám po dnešní noci zase o něco stylovější maskování...až bude více světla, nafotím a pochlubím se
Únor 7, 200916 r V nove praci mame docela drsnou, nedodelanou cestu (CT prumyslovy park) a jezdit pres nej je zaruka krasne zas.... auta ... no reknete sami : Akorat dnes byl krasny den a cesta na Freeport se neobesla bez umyti, takze je alespon pro zitrek krasne cistoucky P.S. ikdyz to neni na TOP spinavek
Únor 8, 200916 r A paradoxne "scout" byl vytvoren prave pro onu spinavost = prostredi v jakem by se spravne mel pohybovat
Únor 8, 200916 r Autor 'Zdenal C: ber to tak že někteři lidi maji prostě auto na parádu a třeba nejezdi když prší nebo chumeli...taky pár takových znám a nikdy v životě to prostě nepochopim.
Únor 9, 200916 r nekecam..nevim jak ostatní ale ja kdyz jsem nalitej tak zasadne po ceste nejezdím..nechci nekoho zabít..to radsi pojedu polni cestou
Únor 9, 200916 r je to sice foceny na slunicku tak ta spina tolik nevynikne ale zasrany je to zase radne.
Únor 9, 200916 r Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák
Únor 9, 200916 r :kol-98: tak to sa už nedivím prečo ti to umyli v servise tak takto som Raketku ešte nevidel. Nemáš nejako odlomený úchyt na výfuk alebo sa mi to len zdá?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.