Leden 19, 200916 r teda, echtovní Roman trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět. V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí
Leden 19, 200916 r Autor teda, echtovní Roman trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět. V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení
Leden 19, 200916 r Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení Škoda Roomster neboli Roman
Leden 19, 200916 r Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení ja mu rikam Roman jinak autem ted jezdim denne tak 300-400km uz 2 tydny v kuse a za celou dobu jsem ho nemyl tak tohle je vysledek ale treba dnes rano jsem si umyl predni bocni okna a uz v poledne pres ne nebylo skoro videt.
Leden 19, 200916 r Fakt to nemá cenu mejt,po chvilce ježdění jsem dneska zasral ségře jejího vysavače jako jetel.To byl pak jebunk,prej si to mám umejt
Leden 19, 200916 r zítra by mělo být teplo, chystám se na wap, alespoň to trochu spláchnout od toho nejhoršího
Leden 19, 200916 r Je to mnohem jednodussi zasrat auto s rovnou zadi.. To OI takhle nikdy nebude, respektive okno!
Leden 19, 200916 r kdyby to bylo moje tak bych jel asi taky ale se sluzebnim pockam az bude trochu sucho a pak mycka .-) jinak se u auta nespinim do kufru je dobry pristup tak ze tam to nehrozi a prahy si cas od casu otru.
Leden 19, 200916 r Je to mnohem jednodussi zasrat auto s rovnou zadi.. To OI takhle nikdy nebude, respektive okno! okno ne ale kufr hned
Leden 19, 200916 r zítra by mělo být teplo, chystám se na wap, alespoň to trochu spláchnout od toho nejhoršího Me se cece tou wapkou nepovede splachnout nic... Vypada to celkem cisty, uschne to a je to zase zas*any jak jetel
Leden 19, 200916 r tak za kolmou stěnou je turbulentní výření, tak to dá rozum, že to je hnedky šmucich Upraveno Leden 19, 200916 r od davon CESKY?
Leden 19, 200916 r jeste k te spina RZ, minuly tyden kvuli tomu chytali v Odolene Vode a jeste tam smejdi meli kbelik s vodou aby jste si to po udeleni pokuty umili :-)
Leden 19, 200916 r me ne ale videl jsem je tam a i jsem to slysel. ale oni ti to neumejou, reknou at si to umejes sam.
Leden 20, 200916 r No koukam na fotky co jsem udelal a musim rict, ze bych byl mezi prvnima ... od konce ale na vetsinu "cunatek" proste nemam U te posledni jsem SPZtku musel utrit uz nebyla citelna
Leden 20, 200916 r A v Japonsku dokonce davaji pokuty za spinava auta ! ale moc jich tam nejezdi ... u nas by to odneslo tak 70% ridicu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.