Leden 20, 200916 r No indulona by šla asi lépe dolu Ručně nanešené a pak ručně sundané..pak se to blejská jak psí kulky:)
Leden 20, 200916 r Bylzde - to je ten novej airbrush, jak delaji nyni, ze to vypada jako ovci srst, ne? lol
Leden 21, 200916 r Aspoň mu to nikdo neukradne tohle auto je vážně výrazné takže jen blázen by ho kradl
Leden 21, 200916 r Chtel sem milacka blejsknout neska ale po tom desti se mi to smylo tak hodim krapet starsi zase pres mobil.....
Leden 21, 200916 r a ece jedna...skoda ze na cerne je to vydet hned ale jak moc to je to uz zase tak moc videt neni
Leden 23, 200916 r asi nic moc - budu muset projet nasim polickem, ted tam je pekne bahynko, ale bylo by to na traktor
Leden 24, 200916 r Autor Mužu Vám říct že ta hnusná sůl pěkně vyniká na tmavé barvě hlavně když to auto je uschlé a svíti na něj sluníčko.Super pohled... Upraveno Leden 24, 200916 r od Romariooo
Leden 24, 200916 r Tak já poslušně hlásím, že už jsem skoro čistej...jak teď není na cestě moc marastu a všechno to taje, tak se tou vodou auto pomalu očišťuje...boky už jsou odspodu opláchnutý, zbejvá jen pruh těsně pod oknama a zadek
Leden 24, 200916 r Myslím, že nakonec nebude myčka třeba, ještě tomu necháme nějakej pátek a ono se ukáže
Leden 24, 200916 r ale keby si videl ten humus na čiernej tak by si sa aj ty hanbil aký si slabý, musím to sfotiť u náš je práveže teraz samé bahno a prírodná umyvárka nefunguje bohužiaľ
Leden 24, 200916 r Myslím, že nakonec nebude myčka třeba, ještě tomu necháme nějakej pátek a ono se ukáže Ještě pár takovejch dní jako dneska, je sucho a nemáme čím špinit !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.