SKAJA Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No vistí ten vejfuk lehce nakřivo...už delší dobu...asi na to budu muset mrknout, jestil je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to bude určite z tých tvojich výletov niekde si ho skrivil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak se chlapec zase narovná, to je toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Skajo, to je fakt neuvěřitelný .. kudma to jezdíš? Kdybys to jednu deštivou noc nechal před garáží, tak to máš o 200% čistější Btw: pořídils nový plecháče? Nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To víš, nechal jsem se inspirovat Pentadiusovýma černýma komaxitama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to uz je fakt moc, proste mu to dejte. Sice tu byla jedna hodne spinava stribrna RSka ale za ty dlouhodobe vykony to proste Skaja musi dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 je to sice foceny na slunicku tak ta spina tolik nevynikne ale zasrany je to zase radne. tak takhle nejak to mam dnes ja a to jeste napadal ten bordel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák tak tohle muselo bejt uz naschval ne? to normalne nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Scajo: tak myslím že toto vlákno mužeme uzavřit.JSEŠ VÝTĚZ!!!!!!!!!!! Na plné čáře.Já nemám slov.Co je moc to je moc... P.S a toto vlákno samo sebou neuzavírejte...to bylo v zápalu emoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To Skaja: To snad neni ani možný. Ty chceš změnit barvu ze žluty na černou a nechce se ti platit lak,ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jak to clovece robiis? vyzera jak keby vysla z kavovaru .....najviac sa mi pacia tie odtlacky palcov na kluckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 RESPEKT SKAJO, RESPEKT... !!!! btw. jakou barvu ma Raketka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No nebudeš tomu věřít, ale po prvním průjezdu myčkou se to začlo klubat jaksi do žuta nebo co...buďto mi to tak prodali, nebo se to nějak zkazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) No nebudeš tomu věřít, ale po prvním průjezdu myčkou se to začlo klubat jaksi do žuta nebo co...buďto mi to tak prodali, nebo se to nějak zkazilo Vorlajz byl rychlejsi, taktez jsem se chtel zeptat jestli barva tve rakety neni cerna Editováno: 12. Únor 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) nekecam..nevim jak ostatní ale ja kdyz jsem nalitej tak zasadne po ceste nejezdím..nechci nekoho zabít..to radsi pojedu polni cestou hmm to je celkem rozumné, ale přeci jen... za volant s alkoholem?? SKAJA: mě se to moc líbí na té žluté to vypadá úplně božsky Editováno: 12. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 dnes je na aute taký soľný sajrajt, musím zajtra sfotiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Taky to mám černo-bílé ale kašlu na to.V tom počasi to nemá smysl něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Taky přidávám,je to foceno na Mísečkách.Ještě pak přidámfoto po navratu,dnes už to nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 šup s tim do soutěže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Cus lidi, tak jsem mel moznost taky konecne neco nafotit, byl zrovna fotak po ruce, tak sem soupnu svoji spinavici . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Michale: na té černé metalíze to je brutálně vidět...jakobych koukal na svoje auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák Je tady někdo z Prahy, kdo jezdí momentálně po Bělohorské přes Vypich do Kuklovy (směr nemocnice Motol)? Přece nepůjdu pro Lízu na parking a nepojedu tam sám? Je tam krásdný výjezd ze staveniště a teď když padá ta mokrá sračka (sníh), tak je to tam moc pěkné jo tam by mohl dvakrát profrčet garny a na tom běloušovi by to bylo pěkně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 co se tam teď staví nevíš??? Nějak si neumím vybavit kde to je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 co se tam teď staví nevíš??? Nějak si neumím vybavit kde to je!!! Přímo na vypichu na křižovastce se staví nějaká hrůza, myslím že bytový areál od Central Groupu, ale nejsem si jistej, ono toho po práglu je tolik, že to nestíhám. Ale když teď koupíš od Central Group byt nebo barák, tak dostneš auto jako dárek, čím větší byt-barák, tím větší autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) to je vážně v prdeli v té Praze..... všude se staví, tak je vidět že peníze pořád jsou, ale já bych si teda takovej hnusnej byt narychlo a nekvalitně postavenej nechtěl, za takový prachy.. slyšel jsem přes kamaráda že prý soudní znalec našel objednanej našel v jednom bytě přes 30 závad, ale nevím co to bylo za developera, jinak už vím co myslíš.... jinak jsem teď koukl na ty auta ne webovkách central-group Editováno: 21. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.