AdamCZ Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 SKAJA: jak máš tet přesný ty senzory pod tou vrstvou špíny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nebo byl těžkej kros po loce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) paulmack: není to fotomontáž....tak dobrej ještě nejsem ) auto bylo den předtím krásně umytý... tu je vidět jak je i zadek čistej Editováno: 17. leden 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Moc pěkná práce!A bylo to na loce,nebo polňačce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Dastax má pravdu, stačí zajet někde, kde je bordel a auto je od toho hned špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Dastax: hlavně žes to auto aspon v tom poli neutopil.To mě se jednou povedlo utopit rok starého pracovního(služebního) Land Rovera 4*4 a musel mě tahat traktor...když jsem jel přes město tak nebylo snad jediného člověka který by se neotočil.Tomu taky řikám dost dobrá exibice show... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) byl to takovej plácek...trochu rozmočený po tom co slezl první sníh. Stačilo 2x zahrabat, jednou zatáhnout ručku a člověk vylez, zabouchl dveře a už ani nedokázal šáhnout na kliku aby se nezašpinil rychlost auta přitom nebyla větší jak rychlost chůze:) romariooo: to ne, tak ono to tak mokrý nebylo. Jen to prostě nebylo suchý....bejt to mokrý, tak bych tam nikdy s autem nejel.... Editováno: 17. leden 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tady to valí to téma , než napíšu příspěvek, tak se tu objeví dalších 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Je pravda,že sem to podoně měl taky jednou zaflákaný,ale né až tak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 dastax: hmm to je nějaký divný auto po tom co hrabeš v nějakým humusu vypadá potom úplně jinak podle mě.... tady to máš na střeše, na zadním skle to je divný.... to bys tam musel dělat hodiny.. do toho hrabat a já nevim co všechno nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 perníkář: Tak si to zkus, já už to zkoušet nebudu jediný co řeknu je to, že z čistýho auta se stalo tohle do méně než minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tak asi jo já nevím ještě jsme nic podobného nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Fotky,fotky,fotky!!! Dávejte sem prosím fotečky.Ale jinak fakt se to tady rozjelo naplno.Naposledy když se všichni vrhli na Davida a na jeho vytuněnou káru OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Romariooo měj strpení, všichni hned zejtra vyjedou a večer uvidíš výsledky takže se to tu ještě rozjede více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 JE TO VASE VEC, ALE JA DOPORUCUJI ZAKRYT SPZ... DUVOD JE ASI JASNY...davon total OT: třeba budeš první, kdo mi to vysvětlí. co zjistíš z RZ? jakou má kdo pojišťovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 SKAJA: jak máš tet přesný ty senzory pod tou vrstvou špíny ? No nevěřil bys, ale dokonale ...řekl bych až moc, protože když se někam "narvu", tak pak najdu v SPZ důlek od tažnýho nějakýho lojzíka předemnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 buď rád že len na ŠPZ, teda dúfam, skajo a chod to zajtra poriadne zabahniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 total OT: třeba budeš první, kdo mi to vysvětlí. co zjistíš z RZ? jakou má kdo pojišťovnu? A Mr. Luke pribehl chytracit? Treba to jakou ma kdo pojistovnu, jakou ma kdo adresu a kdyz to vyjde pozitivne, vetsinou na trvale adrese i bydli... Ale jak rikam, kazdeho vec, staci mozek a pouzivat! Uvedom si, ze ne vsichni maji auto po zamkem v teple rodinneho domecku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Je fakt že Luke nikdy nevíš kdo sem chodí a okoukává auta...nevím sice jestli se někomu z OII tady něco ztratilo ale já rozhodně raději tu SPZ zamáznu i když ji mám pěknou(stála mě 200,-Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 wrccko: Já bych to jel zabahnit hnedka, ale nemám kam, všechno je tu teď zmrzlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tak sa snaž hádam sa ti niečo podarí a potom to bude oku lahodiace na Raketke nevidno tak soľ, na čiernej je to horšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ale to stejně nemá cenu, beztak pak příjde Dastax zase s něčím novým a opět mi všechno překazí...on je prostě nedostižitelnej, něco jako Simír Gerkhan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A Mr. Luke pribehl chytracit? Treba to jakou ma kdo pojistovnu, jakou ma kdo adresu a kdyz to vyjde pozitivne, vetsinou na trvale adrese i bydli... Ale jak rikam, kazdeho vec, staci mozek a pouzivat! Uvedom si, ze ne vsichni maji auto po zamkem v teple rodinneho domecku... blbej den? normálně jsem se zeptal tak co tak startuješ? nikdy jsem nepochopil tyhle schizofrení pocity, že zveřejněná RZ je cesta do pekla a každej argumentuje přesně tímhle co píšeš. podle RZ na netu zjistíš maximálně jakou kdo má pojišťovnu, ne adresu. doby, kdy stačilo mít známýho kdejakýho lojzu na PČR a ten podle RZ zjistil o majiteli všechno už jsou taky pryč, protože tohle už si jentak někdo nelajzne. auto pod zámkem v RD? nevim, neparkuju, ale docela se stává, že ti auto vezmou i z garáže. by mě zajímalo, jestli se někomu z vašeho okolí ztratilo auto, který si někdo vytipoval na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 @Luke - den docela plodnej, ale ty se rad chytas, jsi takovej chytlavka, to ja vim.. A kdo nevi, docte se pod avatarem tohle je smajl, ne startovaci neco, schyzofreni pocite.. Necham te v tom, v cem jsi, ikdyz pravdu nemas s tim lojzou jak rikas... Podiv se treba na amogh-a, neverim tomu, ze slo o nahodu! Ale dost OT, bahneme si autaa. (O SPZ jsem tam dopsal ne proto, aby se nekdo toho chytal a resil to, JE TO KAZDEHO VEC A POUZE ME DOPORUCENI)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ale to stejně nemá cenu, beztak pak příjde Dastax zase s něčím novým a opět mi všechno překazí...on je prostě nedostižitelnej, něco jako Simír Gerkhan :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.