Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No myslim, Palo, ze i na toto je pan Kryssar malym panem :D Jsou tu vetsi dobytci!

Ja nahodim jen neco lehkeho... Protoze jsem stale nebyl na svetle, jezdim jen za tmy..

Vloženo

Jsem asi měsíc nemyl auto a normálně má asi nějakou samočistící reakci:) nebo ta špína sama odpadala

Teď je zbytečný to mýt...foto raději dávat nebudu..na černé to stejně není vidět...

Vloženo

kura,v sobotu jsem tu při založení tématu nebyl a včera jsem to umyl,to by jste něco viděly :ble:ble:ble mám bílou a to co má na fotkách carymaryfuck je proti mýmu slabej odvar,jak mě je líto že jsem to nevyfotil :wallbash::wallbash::doh

Vloženo
Nic ve zlém, ale určitě bych se nechlubil výhledem z auta jako má Davon.

Tento vyhled z auta byl udelan specialne pro tuto fotografii - 5 vterin na magistrale za kamionem, vyfoceno, ostriknuto... :palec2:

Vloženo

takhle ted vypada celej a jeste je na tom hodne sul tak ze opravdu vyborny auticko :-) na fotce to videt neni ale fakt je tam vrstva toho bordelu jen cekam kdy me vylosujou za spinavou RZ

Vloženo

Tak rumík je bestovní, chválím...to by si určo zasloužilo pochvalu alespoň před nastoupenou jednotkou :palec2:

...a s tou RZ bych si starost nedělal, čitelná je, takže no-problém :kol-31:

Vloženo

hm tak to bych viděl na favorita...jak bíla prdel okty tak toho rooma...

SPZku jsem měl taky takhle zadělanou,ale sama se očistila:)

Jinak to pak vypdá jak pěst na oko když otřeš jen spz...

Vloženo

no tak kalhoty si zadělávám od prahu na lýtkách a pak na stehnech od zadního nárazníku když lezu do kufru..a pak ještě prsty od otvírání kufru...takže jsem vlastně i já jako prase:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...