Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

teda, echtovní Roman :D

trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět.

V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí

Vloženo
teda, echtovní Roman :D

trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět.

V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí

Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení :help:

Vloženo
Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení :help:

ja mu rikam Roman ;)

jinak autem ted jezdim denne tak 300-400km uz 2 tydny v kuse a za celou dobu jsem ho nemyl tak tohle je vysledek ale treba dnes rano jsem si umyl predni bocni okna a uz v poledne pres ne nebylo skoro videt.

Vloženo

kdyby to bylo moje tak bych jel asi taky ale se sluzebnim pockam az bude trochu sucho a pak mycka .-)

jinak se u auta nespinim do kufru je dobry pristup tak ze tam to nehrozi a prahy si cas od casu otru.

Vloženo
zítra by mělo být teplo, chystám se na wap, alespoň to trochu spláchnout od toho nejhoršího

Me se cece tou wapkou nepovede splachnout nic... Vypada to celkem cisty, uschne to a je to zase zas*any jak jetel :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...