Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 teda, echtovní Roman trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět. V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak takhle zasranou prdel jak má Jirkův Room jsem měl na Fábii v den prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 teda, echtovní Roman trochu hnědej, to já jsem oproti němu ořezávátko a navíc na mojí zelený ten brajgl není ani moc vidět. V neděli jsem umyl okna, zrcátka a svetla a je to hned lepčí Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení Škoda Roomster neboli Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 tak tak i Jirka (baurak) říká svýmu služebníkovi Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ted jsem z toho trošku blázen ale nerozumim té první větě...prosím o vysvětlení ja mu rikam Roman jinak autem ted jezdim denne tak 300-400km uz 2 tydny v kuse a za celou dobu jsem ho nemyl tak tohle je vysledek ale treba dnes rano jsem si umyl predni bocni okna a uz v poledne pres ne nebylo skoro videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Fakt to nemá cenu mejt,po chvilce ježdění jsem dneska zasral ségře jejího vysavače jako jetel.To byl pak jebunk,prej si to mám umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zítra by mělo být teplo, chystám se na wap, alespoň to trochu spláchnout od toho nejhoršího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Je to mnohem jednodussi zasrat auto s rovnou zadi.. To OI takhle nikdy nebude, respektive okno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 kdyby to bylo moje tak bych jel asi taky ale se sluzebnim pockam az bude trochu sucho a pak mycka .-) jinak se u auta nespinim do kufru je dobry pristup tak ze tam to nehrozi a prahy si cas od casu otru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Je to mnohem jednodussi zasrat auto s rovnou zadi.. To OI takhle nikdy nebude, respektive okno! okno ne ale kufr hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zítra by mělo být teplo, chystám se na wap, alespoň to trochu spláchnout od toho nejhoršího Me se cece tou wapkou nepovede splachnout nic... Vypada to celkem cisty, uschne to a je to zase zas*any jak jetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) tak za kolmou stěnou je turbulentní výření, tak to dá rozum, že to je hnedky šmucich Editováno: 19. leden 2009, autor: davon CESKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Sakra, já chci taky turbulenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jeste k te spina RZ, minuly tyden kvuli tomu chytali v Odolene Vode a jeste tam smejdi meli kbelik s vodou aby jste si to po udeleni pokuty umili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Nekecej! Fakt jo? Oni Ti dali pokutu a na to Ti umyli SPZ? Si děláš prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ne tu RZ si mussíš umejt ty sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 me ne ale videl jsem je tam a i jsem to slysel. ale oni ti to neumejou, reknou at si to umejes sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak to je mazec! To opravdu slyším poprvé.A jaká pokuta hrozi? Body taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Sem to dnes blejsknul... Jezdim jen po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No koukam na fotky co jsem udelal a musim rict, ze bych byl mezi prvnima ... od konce ale na vetsinu "cunatek" proste nemam U te posledni jsem SPZtku musel utrit uz nebyla citelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A v Japonsku dokonce davaji pokuty za spinava auta ! ale moc jich tam nejezdi ... u nas by to odneslo tak 70% ridicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 TO JE KRÁSNĚ ČISTY AUTO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ja na to proste nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Na vás ale nemám,víc špinavý jsem asi nikdy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.