majinek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pridavam taky aj svojeho šmudlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? jojooo za jeden den .. jel sem z domu byla cista... jel sem na hory 270 km od domu tam mega sneh a po ceste blato a naspatky sem jel vecer to iste a praask vysledek rano po uschuti :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To je hned.To samé se mnou.O vikendu to umeju abych nafotil fotku roku a během tři kilometru...hrůza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jj taky jsem byl vcera na horach tak ze Roman je zase v podobnem stavu jako na te fotce co jsem sem daval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no je to proste hruza ta zima na to no uz nech je leto to aspon chvilku vydrzi nabliskaneee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pěkny...pěkny...já jsem to dnes psychicky nevydržel a jel to omýt na ruční myčku ale mám ted z toho větší mazanici než před tím.Ale aspon SPZ je čistá-prej to policajti ted docela hlídaji a mužete dostat pokutu za špinavou SPZ.Víte o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jo jo myslim to tu i nekde bylo psane.. ale ze zacatku ti naridili jen to umyyt ale tak ted uz za to budou chtit asi prachy... šmejdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak mám po dnešní noci zase o něco stylovější maskování...až bude více světla, nafotím a pochlubím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 V nove praci mame docela drsnou, nedodelanou cestu (CT prumyslovy park) a jezdit pres nej je zaruka krasne zas.... auta ... no reknete sami : Akorat dnes byl krasny den a cesta na Freeport se neobesla bez umyti, takze je alespon pro zitrek krasne cistoucky P.S. ikdyz to neni na TOP spinavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 a kde jsou jako ty špinavý káry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Vorlajzki: nedělej chytryho a koukej sem něco nahrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jenže on nemá co, když to každý ráno leští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Scajo: to je fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 A paradoxne "scout" byl vytvoren prave pro onu spinavost = prostredi v jakem by se spravne mel pohybovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 'Zdenal C: ber to tak že někteři lidi maji prostě auto na parádu a třeba nejezdi když prší nebo chumeli...taky pár takových znám a nikdy v životě to prostě nepochopim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Cos dělal? Romantika s kočičkou někde v poli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nee..tak ja se priznam,ozralej jsem jel domu,tak jsem musel polní cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kecáš! Fakt jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nekecam..nevim jak ostatní ale ja kdyz jsem nalitej tak zasadne po ceste nejezdím..nechci nekoho zabít..to radsi pojedu polni cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 je to sice foceny na slunicku tak ta spina tolik nevynikne ale zasrany je to zase radne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 :kol-98: tak to sa už nedivím prečo ti to umyli v servise tak takto som Raketku ešte nevidel. Nemáš nejako odlomený úchyt na výfuk alebo sa mi to len zdá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.