Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je sila, to si ju zašpinil za deň takto? :D:kol-98::smich::_icon_smich2:

jojooo za jeden den :D.. jel sem z domu byla cista... jel sem na hory 270 km od domu tam mega sneh a po ceste blato a naspatky sem jel vecer to iste a praask vysledek rano po uschuti :smich: :smich:

Vloženo

Pěkny...pěkny...já jsem to dnes psychicky nevydržel a jel to omýt na ruční myčku ale mám ted z toho větší mazanici než před tím.Ale aspon SPZ je čistá-prej to policajti ted docela hlídaji a mužete dostat pokutu za špinavou SPZ.Víte o tom?

Vloženo

V nove praci mame docela drsnou, nedodelanou cestu (CT prumyslovy park) a jezdit pres nej je zaruka krasne zas.... auta ... no reknete sami :

post-19529-1234033813_thumb.jpg post-19529-1234033908_thumb.jpg

post-19529-1234033825_thumb.jpg post-19529-1234033883_thumb.jpg

Akorat dnes byl krasny den a cesta na Freeport se neobesla bez umyti, takze je alespon pro zitrek krasne cistoucky :)

P.S. ikdyz to neni na TOP spinavek :)

Vloženo

Tak já nahodím to, co jsem sliboval...poslední pohled na špinavou Raketu, budiž tomu blátu země lehká kol7 ...focený bohužel jen mobilem, páč sem asi někde prokaučoval foťák <_<

post-6151-1234219120_thumb.jpg post-6151-1234219160_thumb.jpg post-6151-1234219171_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...