Lukas1450 Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ci panecku niekedy boli tych suciastok a skade coho doslova na rozdavanie dnes nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Chlapci nemate nikto stitok na predaj alebo vymenu za RS z Fabky 6Q ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radan Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Ahoj, asi už to není aktuální, ale pro ostatní kutily...také jsem to řešil...mám opačný problém mám octávii RS a dal jsem 6Q z PDčka chci do ORS1 páky dát FRS1 6q paketku...zaprvé paketka FRS1 jde koupit samostatne za 320,-kč na obautodily a ORS1 lze pouze v kompletu paketky s rukojetí za 1050,-kč a zadruhé FRS paketka má jiný tvar je rovnější než ORS1 paketka a je nalepená kdežto ORS1 paketka je zahnutější a má 4 cudliky na zacvaknutí... jinak případní zájemci o mojí 5q paketku RS výměnou za nepoškozenou 6q z FRS1 pište SZ...zkusil bych jí nahřát více zaoblit a nasadit na ORS1 řadičku... Editováno: 25. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 LIDI!! Proč to neuděláte naopak? Nedáte si na auto 1,2 44kW a potom okolí překvapíte, jak krásně Vám to jede??? Se vždycky směju, když vidím rádody RS Ale je to spíš k pláči než k smíchu... Já bych si to na své auto neodvážil "nalepit"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 (editace) Tak dokud stoji, tak to jde, ale horsi je, kdyz ma predjet vic jak 2 auta najednou. Ten stitek RS fakt kone neprida. :smich: Nejlepsi je to na skoro seriovych autech, ktery krome narazniku nemaji vubec nic. Editováno: 26. Únor 2011, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Nejlepší je si místo štítku koupit nové stěrače, ať můžete jet pokorně za originál RS a stírat bláto od jeho kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.