Říjen 12, 200915 r Autor ci panecku niekedy boli tych suciastok a skade coho doslova na rozdavanie dnes nikde nic
Únor 24, 201114 r Ahoj, asi už to není aktuální, ale pro ostatní kutily...také jsem to řešil...mám opačný problém mám octávii RS a dal jsem 6Q z PDčka chci do ORS1 páky dát FRS1 6q paketku...zaprvé paketka FRS1 jde koupit samostatne za 320,-kč na obautodily a ORS1 lze pouze v kompletu paketky s rukojetí za 1050,-kč a zadruhé FRS paketka má jiný tvar je rovnější než ORS1 paketka a je nalepená kdežto ORS1 paketka je zahnutější a má 4 cudliky na zacvaknutí... jinak případní zájemci o mojí 5q paketku RS výměnou za nepoškozenou 6q z FRS1 pište SZ...zkusil bych jí nahřát více zaoblit a nasadit na ORS1 řadičku... Upraveno Únor 25, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Únor 25, 201114 r LIDI!! Proč to neuděláte naopak? Nedáte si na auto 1,2 44kW a potom okolí překvapíte, jak krásně Vám to jede??? Se vždycky směju, když vidím rádody RS Ale je to spíš k pláči než k smíchu... Já bych si to na své auto neodvážil "nalepit"...
Únor 26, 201114 r Tak dokud stoji, tak to jde, ale horsi je, kdyz ma predjet vic jak 2 auta najednou. Ten stitek RS fakt kone neprida. :smich: Nejlepsi je to na skoro seriovych autech, ktery krome narazniku nemaji vubec nic. Upraveno Únor 26, 201114 r od houmik
Únor 28, 201114 r Nejlepší je si místo štítku koupit nové stěrače, ať můžete jet pokorně za originál RS a stírat bláto od jeho kol.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.