jaryn33 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dobrý den,pomůže mi někdo s přístrojovkou? Nesvítí, pojistky jsem zkontroloval. Vše O.K. Není někde nějaká rozpojená či orezlá patice? Kdyby nesvítily kontrolky, tak nevidím vůbec nic. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dobrý den,pomůže mi někdo s přístrojovkou? Nesvítí, pojistky jsem zkontroloval. Vše O.K. Není někde nějaká rozpojená či orezlá patice? Kdyby nesvítily kontrolky, tak nevidím vůbec nic. Děkuji za radu. nepraskly ti zarovicky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 zkus napsat ktere kontrolky / osvetleni nesviti ? stalo se to najednou nebo postupne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) Původně jsem chtěl založit nové téma, ale raději využiji tohoto. Prosím někoho, kdo má ETKU, aby mi zjistil čísla žároviček, které osvětlují tachometr a signalizují zapnutá potkávací a obrysová světla. Autorovi vlákna se omlouvám, že mu sem takhle lezu, ale opravdu mi připadá zbytečné, abych zakládal nové téma. Jinak za ty objednací čísla předem díky. Trochu to spěchá (potřeboval bych do zítřka ). EDIT: Jedná se samozřejmě o Felicii Editováno: 21. leden 2009, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) Původně jsem chtěl založit nové téma, ale raději využiji tohoto. Prosím někoho, kdo má ETKU, aby mi zjistil čísla žároviček, které osvětlují tachometr a signalizují zapnutá potkávací a obrysová světla.Autorovi vlákna se omlouvám, že mu sem takhle lezu, ale opravdu mi připadá zbytečné, abych zakládal nové téma. Jinak za ty objednací čísla předem díky. Trochu to spěchá (potřeboval bych do zítřka ). EDIT: Jedná se samozřejmě o Felicii takze zarovka s modrou objimkou 1U0 919 062 A (1.2W) zarovka se zlutou objimkou 1U0 919 062 C (2W) jinak ve skodovce staci rict ze jsou do feldy a vzdy vedeli.... stojej kolem 30kc ,ja to radsi predelal na LEDky (cele budiky za 100kc ) Editováno: 21. leden 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn33 Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Prakticky nesvítí vůbec nic z osvětlení, respektive z podsvětlení přístrojovky. Jinak ostatní kontrolky, co se týče zapnutí světel, blinkrů, žhavení, oleje,baterky apod svítí. Podsvícení zhaslo najednou. Zastavil jsem večer a vypnul motor, ráno koukám a nic nevidím. zkus napsat ktere kontrolky / osvetleni nesviti ?stalo se to najednou nebo postupne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 zkontroluj konektory a zarovecky v palubce,pripadne zmer jestli tam jde napeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 to je mi divny ze to zhaslo vsechno najednou :/v tom bude naka pitchovina .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 pokud sviti obrysovky a osvetleni spinacu tak je chyba v palubovce(nebo kabel a konektor k ni ),pojistka(F22) je spolecna pro vsechno vnitrni osvetleni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak jsem nakoupill žárovičky celkem za 100 kaček a dnes ráno už jsem ani dospat nemohl a pustil jsem se do výměny. Šroubovákem jsem odřel vše co šlo a samozřejmě jsem nic nevyměnil. Nevím jestli se mám smát nebo brečet. Když jsem si pak přečetl návod, rozhodl jsem se, že na to kašlu. Volant sundávat nehodlám, zvlášť když je v něm airbag a ten náhon tachometru od převodovky, no ani nevím kde bych to měl hledat. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Volant sundavat nemusis,proc bys to delal? nahon tachometru je ten hruby bowden co vede do svisle steny pred ridicem a na druhem konci dolu k prevodovce.. ten jen vyhakni z tech plastovych sponek co ho drzej k dalsim kabelum a trubkam ,tak aby mel misto a dal se potahnout dovnitr ... zadna slozitost to neni ,jen poprve to chvili trva nez zjistis co a jak.kdybys byl bliz tak ti to ukazu ,je to prace na 10 min. jestli uz mas celou palubovku povolenou a jde ti potahnout k volantu tak odpoj konektory na spinacich a pak ji posum smerem ke spolujezdci a natlac tam ruku nahmatej za tachometrem nahom,na nem je ve smeru bowdwnu packa tu zmackni-odpoji se bowdwn a mas ji venku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 V nějakém návodu jsem četl, že to absolutně není práce pro amatéra a že je třeba sundat volant. Což se mi zdá jako nutnost, protože to prostě nejde vysunout. Vadí tomu ten sloupek volantu. Jinak takhle: vyšrouboval jsem všech pět šroubů a snažil se vytáhnout tu přístrojovou desku. Vysunul jsem jí jen o pár centimetrů a pak to prostě nešlo. Navíc za ní nešla strčit ani ruka, tak nevím, jak bych to odpojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 V nějakém návodu jsem četl, že to absolutně není práce pro amatéra a že je třeba sundat volant. Což se mi zdá jako nutnost, protože to prostě nejde vysunout. Vadí tomu ten sloupek volantu.Jinak takhle: vyšrouboval jsem všech pět šroubů a snažil se vytáhnout tu přístrojovou desku. Vysunul jsem jí jen o pár centimetrů a pak to prostě nešlo. Navíc za ní nešla strčit ani ruka, tak nevím, jak bych to odpojoval. já už jsem taky musel vyměňovat nejaké zárovičky a nemusel jsem oddělávat volant. normálne jsem vše povolil a celej ten tmavej dil palubovky vystrkal ven chvily to trvalo bylo to na tesno ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Takže když bych ten tmavý díl vystrkával ven, nemusím se bát, že něco ulomím, vytrhnu nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nejde ti to povytahnout vic asi proto, ze je tam ten plast za volantem. Tata ma feldu rok vyroby 2001 a ten plast musim sundavat(jednou nasilim a pak uz lehce :-) ) ale u sestry, ktera ma felinu rok v. cca 1996 je ten plast mensi takze tam muze zustat. Pak to povytahnes o takovejch 7 cm, akorat na moji detskou ruku, a odpojis ten tachometr. Je fakt, ze kdyz jsem to delal prvne, tak jsem se s tim hodinu sr.. a stejne se nepovedlo ale druhej den uz jo a opravdu to neni nic sloziteho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Takže když bych ten tmavý díl vystrkával ven, nemusím se bát, že něco ulomím, vytrhnu nebo tak? no nevim jakej ses kamarad s plastama ale když si dáš poroz tak nic neurveš. tak opatrně a FLEDÁM ZDAR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Takže asi takto. Dál už to nedostanu, dovnitř není vidět, natož abych tam něco odpojil Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 uz ti to drzi jen ten bowden od prevodovky, otevri kapotu a zatlac ten bovden dovnitr a pujde to. odpoj taky zluty a modry konektor od spinacu svetel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 A kde se to v tom motorovým prostoru nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ty jo ty mi davas :-) (ne je to v pohode.) tady mas obrazek je to ten bovden s cervenou carou..odhajni ho z plastovych sponek a tim ziskas tech 8cm co ti chybi k vlozeni ruky za pristroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Moc si tvojí pomoci vážím, docela rád bych ty zpropadený žárovky vyměnil Myslím, že jsem za tohle zkoušel zatáhnout, ale nehnulo se to ani o kousek. Je fakt, že jsem to neodháknul, tak nevím. Každopádně jestli se mi ty žárovky podaří během zítřka vyměnit (od úterka s ním zase budu jezdit a znova to rozebírat nebudu), budu na sebe nesmírně hrdý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak já jsem to vzdal. Ten kabel jsem vyháknul, ale prostě se ani nehnul. Je dost našponovanej a už prostě nešel dál. Zašrouboval jsem to a konec. Každopádně díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak já jsem to vzdal. Ten kabel jsem vyháknul, ale prostě se ani nehnul. Je dost našponovanej a už prostě nešel dál. Zašrouboval jsem to a konec. Každopádně díky všem za pomoc. Už je to teda asi 3 roky kdy jsem v tom byl vlezlej já myslím pokud si dobre vzpomínám tak ten tmavý díl šel odháknout od budíků ale jenom si to myslim není nic na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 odhaknout lze shora jsou dve dratove veci co to tam drzej,ale stejne potrebujes misto na to abys ho vyndal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.