Steve.7 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dobrý den Mám takový dotaz. Koupil jsem si nové autorádio a nejde mi do něj zapojit anténí kabel .. v autě mám totiž obyčejný kulatý konektor ,ale rádio má takový trojhran jako vstup radio signálu z anteny. Nejde mi tam vsunout. Poradil by někdo ,jak se jmenuje ten protikus na tom radiu ? nebo jestli existuje redukce z kulatého konektoru na ten "trojhran" ? Byl bych moc vděčný za rady .. Mejte se Štěpán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 trojhran ? nemáš fotku jak to vypadá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve.7 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 trojhran ? nemáš fotku jak to vypadá ? Fotku bohužel nemám ,ale nevím jak to lépe popsat .. kulatý konektor anténí jak ho známe tam narvat nejde. V tom rádiu je takový trojúhélnikovitý konektor. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A co tak napisat typ auta??? FABIA,OCTAVIA ATD A este aj typ autoradia popripade model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve.7 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A co tak napisat typ auta??? FABIA,OCTAVIA ATD A este aj typ autoradia popripade model Škoda Favorit a radio ted nevím ,já myslel ,že ty anténí konektory jsou všeobecně známý a jak vidim ,tak asi ne .. toto je jen nejakej vymysl vyrobce radia asi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Konektory na antene co idu do Radia su: ISO,DIN,FAKRA :) Ty nevies ake mas radio-nazov+vyrobca??? ;) Tak jak ti mozeme radit co a ako??? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.