Publikováno Leden 20, 200916 r Dobrý den Mám takový dotaz. Koupil jsem si nové autorádio a nejde mi do něj zapojit anténí kabel .. v autě mám totiž obyčejný kulatý konektor ,ale rádio má takový trojhran jako vstup radio signálu z anteny. Nejde mi tam vsunout. Poradil by někdo ,jak se jmenuje ten protikus na tom radiu ? nebo jestli existuje redukce z kulatého konektoru na ten "trojhran" ? Byl bych moc vděčný za rady .. Mejte se Štěpán
Leden 20, 200916 r Autor trojhran ? nemáš fotku jak to vypadá ? Fotku bohužel nemám ,ale nevím jak to lépe popsat .. kulatý konektor anténí jak ho známe tam narvat nejde. V tom rádiu je takový trojúhélnikovitý konektor. :-(
Leden 20, 200916 r A co tak napisat typ auta??? FABIA,OCTAVIA ATD A este aj typ autoradia popripade model
Leden 20, 200916 r Autor A co tak napisat typ auta??? FABIA,OCTAVIA ATD A este aj typ autoradia popripade model Škoda Favorit a radio ted nevím ,já myslel ,že ty anténí konektory jsou všeobecně známý a jak vidim ,tak asi ne .. toto je jen nejakej vymysl vyrobce radia asi ..
Leden 20, 200916 r Konektory na antene co idu do Radia su: ISO,DIN,FAKRA :) Ty nevies ake mas radio-nazov+vyrobca??? ;) Tak jak ti mozeme radit co a ako??? :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.