kyraso Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Bylo by dobré, kdyby to bylo založeno na soukromých fotkách, samozřejmě i pár řádků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 aaaaaaaaaaaaaaa tady roste temat jak hub po desti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 na doporučení ovidiuse... v létě se tam chystám, tak chci posbírat nějaké info....a vidět hlavně nějaké fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 1980 Jižní Jemen -Sanná s přítelkyní /otec byl český vevyslanec / foto bych musel najít a naskenovat Neuvěřitelný svět na tu dobu,naprostá svoboda ve všem,kdybych si vykopal jámu uprostřed silnice,tak to bylo šumafuk....policajt je Šovíš figurka k pohledání pamatuji si,že krámek se zlatem vypadal jako vchod do chléva a za ním Aladinův poklad...... .....přes den nikdo nehnul zadkem,ale v noci to žilo .....jo přes den katují /žvýkají jejich drogy/atd........ovšem je to skoro 30 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 takové inspirace si mi dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 prosimte takze sem ti to prdnu a jak jsem ti uz psal- Egypt-Hurghada 05-06 - Hilton Long Beach Hotel - docela luxus - byli jsme na lodi (jen pro nas a skoro na celej den) pak navsteva beduinu, dale 4kolky.... apod. ty teoreticky veci se mrkni na netu a ted foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 takové inspirace si mi dal zkus a uvidíš ...........rád na to vzpomínám,byl jsem tam měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Taky po egypte na leto pokukuju, aneb kazdy rok nekam jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Taky po egypte na leto pokukuju, aneb kazdy rok nekam jinam tak tak - je bych ted nekam dal.... co vim na 100% tak chci dominikan - na ten jejich rum.... to je jak pohlazeni od mamy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 MichalF: mrkni tady http://egypt.orbion.cz/hotely/albatros-palace/ podle dostupných informací by to měl být nejlepší hotel, ale taky jeden z těch dražších... Ovidius: Díky za fotky... co onen Faraón? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 MichalF: mrkni tady http://egypt.orbion.cz/hotely/albatros-palace/ podle dostupných informací by to měl být nejlepší hotel, ale taky jeden z těch dražších...Ovidius: Díky za fotky... co onen Faraón? ty voe onen faraon byl ani mi nemluv - hele ja to dost prokladal s whiskou (ze zkusenosti z predchozich dovolenejch z Afriky jsem vedel ze zaklad je tvrdej) a tak se me to porad vyhejbalo - jak sem rikal, bylo nas tam fakt parta 16 lidi a ty uz vsichni problemy meli a tak sem si myslel, ze to bude uz OK ale potom to prislo.... a to byl sekec - je fakt ze ja si tyhle problemy odbyl od vecera do rana a potom OK ale za to jsem to mel asi o 500% horsi ... lol sem nevedel zda do toho hajzlu cumet nebo na nem sedet.... po 10s se to stridalo ale kolem 6:00 to prestalo a rano uz OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já chci na Seychely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ovidius : tak to jsme byli ve stejném hotelu. Byl jsem tam celkem spokojený ..až na ty mravence ve vilce. Jinak dobrý. Kyraso : Byl jsem v Egyptě už dvakrát. Jednou v Hurghadě a jednou v Sharm El Sheikhu. Letos jedem zas ( kvůli mladé) a jedem zas určitě do Sharmu. O hodně zajímavější moře, hlavně pro potápění ale celkové mi připadá Sharm o hodně modernější a pro turisty lepší místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 osobne bych to ale dal do lampany at to mate i od fabiatiku a jinych lidi, sem chodi hlavne octavkari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Storm: mrknu na to... Ovidius: no mně něco vykládej, celou dobu přemýšlím, jestli do toho vůbec jít při vlastnosti Crohnovy choroby..aby mě to nerozsekalo Jde o to, že Egypt je za "málo" peněz spoustu muziky.... Vitto: klidně to tam šoupni... Sejis: Maledivská Republika je daleko hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já chci na Seychely prihod me do kufru - nebudu zlobit takze presunuto at to vidi a slouzi vice clenum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 to Kyraso ,Maledivy to bych mohl také famozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Byl jsem v prosinci 07 na vikend v Kahiře - hotel Grand Hyatt Cairo - luxus, noc za $400 vypovida o vsem... Z pyramid jsem byl docela zklaman (trmacet se tam z Hurgady, tak umřu), egyptsky bazar (velikost asi 11 fotbalovych hřišť) jeden velkej bordel. Hotel velmi dobry, ale jak vylezes ven, tak trága. U moře to je zajiste jiny... Editováno: 20. leden 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 na doporučení ovidiuse... v létě se tam chystám, tak chci posbírat nějaké info....a vidět hlavně nějaké fotky... Egypt je super, bol som tam už dvakrát, hlavne nechytiť faraóna delegát vravel že nejesť tie šaláty a zeleninu ktorá obsahuje veľa vody. Prvýkrát som bol na výlet pri pyramídach do Gízy, cesta trvá myslim 9 hodín, autobusy sa zoradia, urobia svoje konvoje, aby boli turisti "chránení" pred teroristami, čiže všetky idú v kope a teroristi majú väčšiu šancu zaútočiť, arabský delegát vravel že vláda to drží už len preto, aby polícia mala nejaké prijímy a nevyhodili väčšinu fízlov, lebo nerobia nič, iba sa vozia s tými konvojmi. Pri pyramídach bolo krásne, bol som aj dnu. Boli sme ja v múzeu v Káhire, paráda, inštitúcia na výrobu papyrusov. a druhýkrát toto leto, výlet do Údolia kráľov, hrobky, atd v Luxore, asi najteplejšie miesto v Egypte, cez 50C bolo to super :palec2: odporúčam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Egypt je hlavně levnej ale já jsem tam docela trpěl.Byli jsme tam dvakrát-v Hurghadě a v Sharmu a osobně kdybych nemusel počítat prachy tak tam už nejedu.Bombasticky jsou Kanáry-Gran Canaria a nebo Řecko. V Egyptě jsme měli pětihvězdičkovej hotel ale měl jsem pokaždy sračku a horečku.Nekecám! A to jsem chlastal slivovici a nepil jejich vodu. Na pláži když jsem viděl tu hygienu tak jsem se pak tomu vůbec nedivil...brčka na jedno použití oplachovali a dávali zpátky lidém-no prostě humáč. Já vím...třeba to byla jen blbá náhoda ale podotýkám že to byli 5 hvězd a tam by se něco podobného nemělo stávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Romariooo: Právě těch sraček se bojím..už i baz Egyptu nemám život v tomhle směru lehkej ale na ty Kanáry taky mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Gran Canaria Hotel Taurito Princess - to je jistota stoprocentní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) V Egypte sem byl 2x a vzdycky spokojenost (hotely, plaze, zradlo), akorat s tou srackou to je problem byl sem v 4*+ a 5* a poprve sem myslel ze chcipnu, den sem prolezel a nic v sobe neudrzel (doma muzu i tresne a mliko a sem ok) , skoro sem ani nezvedl sklenicku, doporucuju ihned koupit mistni prasky, cesky sou na nic, slivovice dost pomohla (prepravovat v baglech, do letadla uz nemuze byt ani v oznacene lahvi, abyste nedopadli jako ja, ze sem vychlastal skoro celou placatici domaci slivovice jeste na letisti nechtel sem to vylejvat), druhy den uz ok, urcite doporucuju priplatit za all inclusive, to co se tam prochlastalo bych ani nezaplatil poprve to bylo v srpnu (sileny prvni den na letisti v 1:30 rano 31s ! ) dene clovek dal 10-15mistnich piv a hodne panaku vodky z dzusem a ani nebyl ozralej a urcite je lepsi kdyz ma hotel vlastni plaz. Z vejletu stoji za to Kahyra, mesto samotny je mazc, 100tisocove ulice, sileny, co sem byl v muzeu papyrusu tak o 7dni dele tam vybouchl luxusni hotel hned pres ulici, asi ty jizdy v kolonach s terenima ozbrojenejma autama maji naky vyznam , pekny byl i vejlet do Luxoru, jinak obe cesty sileny to vydrzet v tom autobusu, ale stalo to za to, vejlet do pouste - 4kolky taky dobry. V egypte je taky problem ze hotely nabiraji az 10% vice nez maji kapacitu, a byl sem svedkem nekolika CK ktery po prijezdu menili klientum hotely Pekny stredisko je Makadi vzniklo tam dost hotelu u golfoveho hriste: Muzu doporucit hotel Solymar club makadi: PS: Jinak z dovolenych byla bezkonkurecni Sri Lanka od CK Marco Polo- tyden poznavacka, tyden pobyt, celkove pecka Editováno: 21. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Btw. v Tunisku je to se střevníma potížema stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Z chvilkového bádání, že prý ano, ale máte někdo zkušenosti? Možná bych ještě nějaké info o Turecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.