Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

prosím o radu. Mám krátku Fabiu, a problém : Pri ostrekovaní zadného skla keď je stierač v lavej polohe ostrekovač mi ostrekuje takmer SPZ-ku. Triska ostrekovača sa má pri behu stierača otáčať spolu so stieračom, alebo by mala stáť na mieste ?

Mne sa otáča spolu so stieračom. V základnej pohohe tryska čumí smerom nahor, to je asi vporiadku. Díki za rady.

Vloženo

predtým. keď to fungovalo tak sa mi zdá, že sa to točílo aj z tryskou, ale iba v śeku kde je okno, dole na značku to rozhodne nestriekalo. Podla DP sa dá tá triska vraj vytiahnuť von a vičistit,alebo vymeniť. Dávať dole tapacír sa mi absolutne nechce, lebo je to fuška dať ho potom späť, raz som to robi a stačilo. Tá tryska má fakt stáť na mieste u krátkej fabie ???

Vloženo (editace)

ano už som sa spýtal známeho, a ten pustil stierač a stred /čierny čudlí s tryskou/ stál na mieste. Dá sa ten čierny stred vytiahnuť ako píše DP a opraviť, očistit ?post-10764-1232551609_thumb.jpg

Editováno: , autor: lars
Vloženo

pokud se ti tryska neotáčí je vedení ostřiku O.K. trysku vyndej táhnutím k sobě ve směru jakým na tebe kouká..pak ji nasad z5 tak jak má být a případně doladíš už jen tu kuličku...

Jinak new tryska stojí nehorázných tuším 204-7Kč

Vloženo

Nie je chyba tryska,ale celá trubičkana ktorej je nasadená tryska v ose stierača, tá trubička je odlomená v telese osi stierača. stane sa tým, že sa tam dostane soľ, špina, voda, hlavne v zime, ak sa to nečistí, odhrdzavie. Stačí kúpiť nový stierač:)

Vloženo (editace)

jo...za pouhých cca 4000Kč ta trubička jako ND není ..poze celý motorek...já to vyřešil hadičkou. :)

edit:něco málo k tématu:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22037&st=2825

Editováno: , autor: najmis
Vloženo

vytiahl so trysku a strčil som tam až po spodok špajdlu, má cca taký istý priemer ako trubka a nezdá sa to byť vovnútri pokrútené. Zapchám dierku, nastriekam WDčko a snáď to rozchodím aj bez rozoberania. V zime dávať dole tapacír z. dverí neni sranda.

Vloženo

Už som to rozobral, je vprdeli tá trubka. Všetko som vyčistil a už len zohnať takú trubku. Vonkajší priemer 4mm a vnútorný 2,7 mm. Odkial sa dá zohnať taká trubka. Stačila by aj umelohmotná. Čím ste ju vy nahradili ? Díki za rady.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...