lars Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 prosím o radu. Mám krátku Fabiu, a problém : Pri ostrekovaní zadného skla keď je stierač v lavej polohe ostrekovač mi ostrekuje takmer SPZ-ku. Triska ostrekovača sa má pri behu stierača otáčať spolu so stieračom, alebo by mala stáť na mieste ? Mne sa otáča spolu so stieračom. V základnej pohohe tryska čumí smerom nahor, to je asi vporiadku. Díki za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tryska ma stat. mas to asi odhnite alebo uvolnene. daj dole krytku a skus utiahnut popripade vycvakni plast dveri a mas k tomu plny pristup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 predtým. keď to fungovalo tak sa mi zdá, že sa to točílo aj z tryskou, ale iba v śeku kde je okno, dole na značku to rozhodne nestriekalo. Podla DP sa dá tá triska vraj vytiahnuť von a vičistit,alebo vymeniť. Dávať dole tapacír sa mi absolutne nechce, lebo je to fuška dať ho potom späť, raz som to robi a stačilo. Tá tryska má fakt stáť na mieste u krátkej fabie ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 100% musi stat na mieste .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) ano už som sa spýtal známeho, a ten pustil stierač a stred /čierny čudlí s tryskou/ stál na mieste. Dá sa ten čierny stred vytiahnuť ako píše DP a opraviť, očistit ? Editováno: 21. leden 2009, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 urcite da, tak ako som pisal v prvom prispevku bud odhnite alebo uvolnene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 pokud se ti tryska neotáčí je vedení ostřiku O.K. trysku vyndej táhnutím k sobě ve směru jakým na tebe kouká..pak ji nasad z5 tak jak má být a případně doladíš už jen tu kuličku... Jinak new tryska stojí nehorázných tuším 204-7Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Nie je chyba tryska,ale celá trubičkana ktorej je nasadená tryska v ose stierača, tá trubička je odlomená v telese osi stierača. stane sa tým, že sa tam dostane soľ, špina, voda, hlavne v zime, ak sa to nečistí, odhrdzavie. Stačí kúpiť nový stierač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) jo...za pouhých cca 4000Kč ta trubička jako ND není ..poze celý motorek...já to vyřešil hadičkou. edit:něco málo k tématu:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22037&st=2825 Editováno: 21. leden 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 vytiahl so trysku a strčil som tam až po spodok špajdlu, má cca taký istý priemer ako trubka a nezdá sa to byť vovnútri pokrútené. Zapchám dierku, nastriekam WDčko a snáď to rozchodím aj bez rozoberania. V zime dávať dole tapacír z. dverí neni sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Aby si nemal mastné okno po tom WDčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Už som to rozobral, je vprdeli tá trubka. Všetko som vyčistil a už len zohnať takú trubku. Vonkajší priemer 4mm a vnútorný 2,7 mm. Odkial sa dá zohnať taká trubka. Stačila by aj umelohmotná. Čím ste ju vy nahradili ? Díki za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.