krozo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Michale: copy a pak paste na prvni stranu do prvniho prispevku, prosimte, at se to pak zbytecne nehleda, co? slo by? Editováno: 25. leden 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Je to tam sefe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 danke Michale ...dalsi info o "nasi" posadce - Rada M. + PETR R. - celkove umisteni 21., a ve sve tride skoncili 2. = masaker , ted rano sem videl foto z monaka a moc pekne, hlavne ty lodicky z blizka no a par zazitku sem slysel uz taky a nasmali sme se, prej tam byli jak vydlaci kterym lezla slama z bot mezi tema profi teamama a jak skoncili dobre - dost lidi cucelo a to je potreba, ukazat ze i s minimalnim rozpoctem jde udelat krasny vysledek a proto jeste jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jojo vysledek paradni, to se musi nechat, velike BOW !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ještě jedna Juhova fotka...tady je vidět, že mu to zřejmě klouzlo a řízl to přes ten kopeček, kterej ho nakopnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Pár odkazů na videa z monte http://www.rallyfans.info/content/rally-mo...lo-video-report http://videos.1max2rallye.com/ Jinak je vidět,že když se to dělá pořádně tak to jede.Mám doma staženej článek z eWRC jak vlastně vznikala octávka na upravenym podvozku subaru ve spolupráci s prodrive,jak u toho začínala banda nadšencu a jak to pak s F WRC skončilo ostudou jenom proto,že mediálnost byla víc než fortelná práce ke kterej se teď vrátily a věřím tomu dokud tam bude Kopecký st. tak se dařit bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Můžeš sem nějak hodit ten článek o vzniku O WRC? Editováno: 27. leden 2009, autor: m_tsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ano ano...clanek prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Mate ho mít http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=1868 http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=1969 Jsou to odkazy neb je tam varování o šíření tak abych nešel bručet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tohle jsem kdysi taky četl a pokud se nemýlím, tak mělo být ještě pokračování, co Vlasto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Od Janeby už o ničem nevím,ale jsou pak ještě přímo o konkretních vozech F WRC,odkaz: http://www.ewrc.cz/ewrc/serialy.php?serial=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Já mám dojem, že na eWRC se mluvilo o tom, že ten seriál s Janebou nebyl nikdy dokončenej..."bůh ví proč" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vlasta: jj, to už jsem taky četl. SKAJA: Aha, no to by to vysvětlovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 A pak že se s S2000 nedá jezdit bokem + roztřelenka fabijka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 To auto je fakt nadherny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ..nadherna je mooc ale jen Fabia S2000, seriofka je humpl - nemuzu si pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Docela dobrý počteníčko. http://www.tyden.cz/rubriky/sport/motorism...vii_102229.html Editováno: 31. leden 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Super článek, jsem upřímně rád, že to někdo napsal narovinu a bez pardónů. Jen mě překvapilo, že s tím nepřišel žádnej rally-web, ale musel to udělat "nějakej" tyden.cz....ale to je koneckonců jedno Jistý je dle mě to, že chyba byla už v samotným vedení ŠM, jehož představitelé měli evidentně jiné zájmy než sportovní úspěch, protože jinak by to nikdy nemohlo takhle vypadat. O absurdnosti angažování Schwarze takovu dobu nemá smysl hovořit, kterýkoliv jiný tovární tým by takovýho jezdce hnal po první sezóně a to by byl ještě rád, že by tam ten rok vydržel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jojo souhlas, moc pekne napsanej clanek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jj .. ta fábka je nadhernáá.. sem ji videl loni na Barumce a supeer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 http://wrc.auto.cz/novinky/juho-hnninen-ji...t-sotoliny.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Včera večer okolo půlnoci jsem seděl u PC a pracoval a měl jsem k tomu puštěnu TV jako kulisu. Přepínám, hledám co by se mi líbilo a najednou čumím, někde na severu (myslím Švédsko, ale jistý si nejsem) byly závody na sněhu a ledu na takovém tom jako by rallyekrosovém okruhu, samá zatáčka, káry pořád jezdily bokem a koukám, nejlepší časy Fabia2000 a nějakej šmudla tam něco žvatlal (severská hatlamatilka) něco o SUPER CAR SKODA. Nevím kde to bylo, co to bylo za závod, ale líbilo se mi, že ta fóbie jede a to jako že dost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To bylo asi tohle ...jinak nedávno byl někde článek, že pod kapotou maj šestiválec, je to samozřejmě 4x4 a hlavně, má to řiditelný obě dvě nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Už to má dokonce aji finální výsledky a Fábule na 1. místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 KVĚTEN to je doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.