Přejít na obsah

IRC Skoda Fans 2009

MichalF

Doporučené příspěvky

danke Michale :palec2:

...dalsi info o "nasi" posadce - Rada M. + PETR R. - celkove umisteni 21., a ve sve tride skoncili 2. = masaker :worthy , ted rano sem videl foto z monaka a moc pekne, hlavne ty lodicky z blizka :prc: no a par zazitku sem slysel uz taky a nasmali sme se, prej tam byli jak vydlaci kterym lezla slama z bot mezi tema profi teamama a jak skoncili dobre - dost lidi cucelo a to je potreba, ukazat ze i s minimalnim rozpoctem jde udelat krasny vysledek a proto jeste jednou :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár odkazů na videa z monte http://www.rallyfans.info/content/rally-mo...lo-video-report http://videos.1max2rallye.com/

Jinak je vidět,že když se to dělá pořádně tak to jede.Mám doma staženej článek z eWRC jak vlastně vznikala octávka na upravenym podvozku subaru ve spolupráci s prodrive,jak u toho začínala banda nadšencu a jak to pak s F WRC skončilo ostudou jenom proto,že mediálnost byla víc než fortelná práce ke kterej se teď vrátily a věřím tomu dokud tam bude Kopecký st. tak se dařit bude.

Odkaz ke komentáři

Super článek, jsem upřímně rád, že to někdo napsal narovinu a bez pardónů. Jen mě překvapilo, že s tím nepřišel žádnej rally-web, ale musel to udělat "nějakej" tyden.cz....ale to je koneckonců jedno ;) Jistý je dle mě to, že chyba byla už v samotným vedení ŠM, jehož představitelé měli evidentně jiné zájmy než sportovní úspěch, protože jinak by to nikdy nemohlo takhle vypadat. O absurdnosti angažování Schwarze takovu dobu nemá smysl hovořit, kterýkoliv jiný tovární tým by takovýho jezdce hnal po první sezóně a to by byl ještě rád, že by tam ten rok vydržel.

Odkaz ke komentáři

Včera večer okolo půlnoci jsem seděl u PC a pracoval a měl jsem k tomu puštěnu TV jako kulisu. Přepínám, hledám co by se mi líbilo a najednou čumím, někde na severu (myslím Švédsko, ale jistý si nejsem) byly závody na sněhu a ledu na takovém tom jako by rallyekrosovém okruhu, samá zatáčka, káry pořád jezdily bokem a koukám, nejlepší časy Fabia2000 a nějakej šmudla tam něco žvatlal (severská hatlamatilka) něco o SUPER CAR SKODA. Nevím kde to bylo, co to bylo za závod, ale líbilo se mi, že ta fóbie jede a to jako že dost dobře

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...