Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pozadi 1280x800

dobre to rozbil Rosseti nechápem prečo odišiel od Pežoťákov :(

post-13615-1232559372_thumb.jpg

post-13615-1232559381_thumb.jpg

Pozadi 1280x800

Tak tohle sem si dal v práci na 24" monitor a je to krasavičník

• Autor

Tak na 24" by to chtelo vyssi rozliseni ;)

Doli: Přesně tenhle obrázek sem měl celkem dlooouho na ploše hned jak ho strčil na web :palec2:

Jinak u toho Rossetiho prej Honza zastavoval a pomáhal hasit a tím měl nabrat největší ztrátu...co je na tom pravdy nevím, ale klidně je to možný, ikdyž bych čekal, že na základě onboardu by mu to pak měli odečíst.

• Autor

Neco takoveho sem take cetl, takze by me vazne zajimalo jak to skutecne bylo. Kazdopadne casy v dalsich castech zas mel naprosto luxusni.

Se divím, že škodovka ještě ofiko nedala žádný info...když maj ty svoje motorsporťácký stránky, tak mohli nahodit stručný přehled z první etapy, pár slov od jezdců, od někoho z vedení a hned by bylo jasněji. To CRT vydávali vždycky tiskovku každej den, tak by to snad "fabrika" taky zvládla...a tím spíš, že se nemají za co stydět.

aká je tá stránka, hoď link :)

• Autor

To je wono ;)

Tak ten komentátor dneska byl Zdeněk Míka a rally nepatří mezi jeho hlavní aktivity, proto to nebylo úplně ono...ale prej se bude zlepšovat, tak uvidíme...dostal od "ewrcáků" vynadaný, tak se omluvil a požádal o "spolupráci" :palec2:;)

23:45 zostrih IRC by mal ísť :):palec2:

Jo uz tu na to cekam... :)

Ale to, že súťaž začala už v stredu mi príde dosť blbé, ešte som to nikdy nevidel, čo si myslíte vy?

Mi to je vcelku jedno...ostatně den jako den, středa jako pátek ;)

to hej, ale vezmi si taký Liška alebo Rada a iní jazdci, ktorí tam chceli ísť si museli pobrať dovolenky atd. okrem továrenských pilotov, čo je trocha blbé no, ale hlavne že idú :palec2::)

Tak stejně by se začínalo v pátek, navíc se mi nezdá pravděpodobný, že by závodník přiletěl na poslední chvílu, sedl do auta a vydal se bojovat...osobně bych si tipnul, že tak jako tak tam bude už předem a navíc mají jistě dost zařizování, takže si myslím, že stejně by si to volno udělat musel. Ten jeden nebo dva dny myslím nehrají roli, protože víkendová akce by to nebyla nikdy.

to máš pravdu, ale čo ľudia keď sa chcú vybrať :D tiež si musia spraviť dlhšiu dovolenku :D

taky jsem koukal... moc pěkné... docela mně zarazilo že skodovka zase vyjela.. jsem nějak zaspal dobu.... :)

tak dneska ten zostrih dosť slabý bol na môj vkus oproti WRC :( zas boli iba tri eresky tak ani nemali toho čo dávať no

V kolik to dneska zacina??? Po dnesku tipuju Kopejdu do 6 mista

Kua hlavně nech vydrží na tom prvním místě až dokonce- to se pak půjdu asi pěkně ztřískat :)-_- Myslím že pokud už to Honzovi pojede bez problémů tak se posune ještě dost dopředu.

10,30 hod přímý přenos na uerosportu2.

máte niekto Eurosport2? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.