Publikováno Leden 21, 200916 r Zdravim na foru, reseni meho problemu jsem tu neobjevil, takze se ptam primo. Kdyz svoji OII otevru DO, tak dvere u ridice zareaguji az na druhy pokus o otevreni (ostatni otevru napoprve) - druhe vzeti za kliku. Stejne i kdyz auto otevru klickem. Kdyz auto zamknu zevnitr, tak i vnitrni klicka dvere u ridice otevre az na druhe zatahnuti. V manualu na strane cca 37 je popsana funkce bezpecnostni pojistky, ale tam by druhe vzeti za kliku melo fungovat jen pri otvirani dveri zevnitr. Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym, resp. myslite si, ze se jedna o mech. vadu nebo se mnou laskuje prave ta bezpecnostni pojistka na pri servisni prohlidce to daji do poradku...?
Leden 23, 200916 r To vypadá na nějakou zradu. Jestli v záruce utíkej do servisu, jinak ... no stejně to asi budeš muset nechat opravit že ? Nevím nesetkal jsem se, ale je to divné. Upraveno Leden 23, 200916 r od rostama
Leden 24, 200916 r Autor Dnes to zrovna jednou neudelalo a pak zase jo :-( No, zanedlouho mne ceka serviska a auto je jeste v zaruce, takze se to snad vyresi k me plne spokojenosti ;-) Dam pak vedet, jak to dopadlo a co to bylo za zavadu... Kazdopadne diky za nazor! Upraveno Leden 24, 200916 r od sprey
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.