j0ska Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Já bych řekl, že to není o penězích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Joska: celej tento svět je o penězich...to mi věř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 tak 140tis+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 kdyžtak na podrobnosti přes el.instalasi se ptejte DIAGNOSTIKA,ten je mistr přes el. játu moc nechodím,on vám kdyžtak odpoví vaše dotazy,(nejak to nestíhám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Vypadá to velmi dobře, jak to tak vidím tak bude v Karolínce zákaz vycházení Jsem zvědavý na první jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Už to jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 A jak, nemáte nějaký videjko nebo něco? Zajímá nás to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 A jak, nemáte nějaký videjko nebo něco? Zajímá nás to ... tak video ještě ne.když to srovnám s RS tak tohle je spíš plynulejší jízda.RSo přeřadíš trochu těto zatlačí a pak nic,prostě jedeš,zato tohle tlačí pořád.160 jetam hned,a vůbec to nepřipadá,stačí dát plný a jeto jak rs na dvojku,prostě zátah a neskutečné brzdy.s RS jedeš 200 a pomalu zrychluješ,tohle doopravdy tahá,žádná díra,rychlosti jsou kapku delší a řazení je na můj vkus až moc pohodlné a plynulé,něco jako variátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Timon.z hele a kolik teda stoji ta uprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Timon.z hele a kolik teda stoji ta uprava? navrchu to máš napsané(bez práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To je opravdu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Hezky pekne,fakt klobouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Parada, doufam, ze s tim prijedes na nejaky sraz :-P Editováno: 1. Únor 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tohle auto moc po srazech nebude jezdit(možná vyjímka RS club) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tohle auto moc po srazech nebude jezdit(možná vyjímka RS club) kdybych měl zajem udělali by jste mě to taky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kdyby byl vážný zájem a nebyl by problém v penězích,tak ano. Už se jezdí,video pouze z fotáku bude za chvíli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to jo.kolik to tak žere a dalo by se do homologovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 spotřeba 9-25L.když jsou peníze,tak i zlegalizovat není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Aááá!!! Valentine One! dobrá hračka.Mám ho taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Mazec,opravdu klobouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Editováno: 3. Únor 2009, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pěknej zvuk.Fakt nádhera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 To je ovsem parada. Jste fakt borci chlapi, smekam! Musim utrit slzu, jak slysim ten zvuk, to neni jak to moje chrochtadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.