Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Akorát mě zaráží že to nemá ostřiky př. světel

protože to nemá xenony

tie kolesa sa mi nepacia. prilis obycajne

hmmm spojime se s tim spojenym kralovstim a muzem si to pak koupit i tady. Pri dovozy by byl velkem problem s tim pravostranym rizenim :(

Ale moc pekna. Na O2 RS mam zalusk :))

tak pokud si to nepletu tak presne neco dopobneho udelala skodovka kdyz koncila FI RS v modre taky pro UK. RS FL uz asi tuka na dvere

Ol@f:Ty modré FI RS se dali objednat i v ČR,akorát tehdy na to byli jenom 2 týdny než skončila výroba.

nechci kecat ale nebylo tak ze ty modre RS byly jen do UK, ale pro cechy byla klasicka fabie s moznosti RS predni naraznik ?

To sou xeny ne? Vidím tam čočku. Možná že tam není povinnost mít ostřiky.

RSu bez xenů bych teda nechtěl.

Udajne se delaji H4, nebo jine, ale vypada to jako Xen. cocka

Kresla NO COMMENT!! Jak v obyvaku.. :palec2: :palec2: :palec2:

projektorovy co ma roomster maji taky tusim cocku ne ?

Ty kola jsou o ničem, ale ty sedačky !!!!!! To je boží...

škoda, že to asi nepůjde sehnat s levostranným řízením :(

olaf: byla serie modrejch F1 RS, úplně poslední Fabie vůbec. RS k tomu a 100 kusů. 10 připadlo na čr ;)

zabiak: ano, čočka, ale bez xenonu. V anglii xenony moc nefrčej. P2M o tom tady jednou snad psal.

i fabia RS je v anglii bez xenů :)

Tak to jsem netušil. To je zajímavé. Zajímalo by mě proč jim xeny nevyhovují.

Třeba kvůli podnebí? Furt tam chčije. Nevím jak svítí xeny v dešti nikdy jsem s nima nejel. lol

Taky by mě zajímalo jak to svítí v té čočce jestli lépe nebo stejně.

"Starting prices are £16,294.56 (VAT included) for the Octavia RS. The vRS Limited Edition extras cost £750 and Skoda will even pay the VAT for you on it."

víte co to znamená? že u nich RSo stojí 472 tisíc kč a příplatek je cca 23 tisíc na to, abyste měli limitovanou edici a ještě vám tam škodovka zaplatí daň........ co to sakra má bejt?!!!!

No jediný co stojí za to jsou sedačky :palec2::prc: ,ale kola a barva :feve:

olaf: byla serie modrejch F1 RS, úplně poslední Fabie vůbec. RS k tomu a 100 kusů. 10 připadlo na čr ;)

zabiak: ano, čočka, ale bez xenonu. V anglii xenony moc nefrčej. P2M o tom tady jednou snad psal.

i fabia RS je v anglii bez xenů :)

Tak to jsem netušil. To je zajímavé. Zajímalo by mě proč jim xeny nevyhovují.

Třeba kvůli podnebí? Furt tam chčije. Nevím jak svítí xeny v dešti nikdy jsem s nima nejel. lol

Taky by mě zajímalo jak to svítí v té čočce jestli lépe nebo stejně.

V Anglii xena nejsou součástí standartní výbavy, jen za příplatek, to je celý :)

Ty modré FRS šly taky do Švýcarska, ale jen v UK byly sedáky v kůži s vyraženým číslem 001-1000 :)

Ty modré FRS šly taky do Švýcarska, ale jen v UK byly sedáky v kůži s vyraženým číslem 001-1000 :)

jedna taká jazdí aj u nás, myslel som si že je to nejaká limitovaná séria posledných FI RS :):palec2:

hh dost ma prekvapili tie "svihadla" vzadu na tej fabii... kozene sedacky a vzadu svihadla :D...kdovie ako to je v predu :)

Vitto - :palec2:

Ten kombik, utloukl bych se po nem!! Kola me osobne pripadaji podobne WRC a libi se mi na ni!

Cena speciální edice Octavia VRS pro anglický trh: 477903 Kč :aggressive:

Speciální cena za obyčejnou Octavii Rs pro český trh: již od 720900Kč :help:

Co z toho plyne? Česká automobilka si velice váží českých zákazníků :help:

Upraveno od zabiak

z toho plyne jediny - v anglii se posledni dva roky propadal trh s autama a u nas ne a i za tyhle ceny se to tady vesele prodavalo, takze proc ne :)

to by udelal kazdej :)

ad corrado - jaka fabie? :)

Je to obchod, ale morální to není. :) Škoda jen toho levostraného řízení že to nejde dovést.

Ale všechny auta tam maj prej levný jako svině. Soused je anglán :) Jeho auto řídí pes :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.