Lasse Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nevypadá věru zle.... http://www.autofun.cz/skoda-octavia-rs-lim...ralovstvi-1888/ sedačky jsou opravdu krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Akorát mě zaráží že to nemá ostřiky př. světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 protože to nemá xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tie kolesa sa mi nepacia. prilis obycajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hmmm spojime se s tim spojenym kralovstim a muzem si to pak koupit i tady. Pri dovozy by byl velkem problem s tim pravostranym rizenim Ale moc pekna. Na O2 RS mam zalusk ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak pokud si to nepletu tak presne neco dopobneho udelala skodovka kdyz koncila FI RS v modre taky pro UK. RS FL uz asi tuka na dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ol@f:Ty modré FI RS se dali objednat i v ČR,akorát tehdy na to byli jenom 2 týdny než skončila výroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 nechci kecat ale nebylo tak ze ty modre RS byly jen do UK, ale pro cechy byla klasicka fabie s moznosti RS predni naraznik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Nejdříc pro UK,ale těsně před koncem výroby se dali objednat i v ČR. Tady jsem našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19358 Editováno: 22. leden 2009, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To sou xeny ne? Vidím tam čočku. Možná že tam není povinnost mít ostřiky. RSu bez xenů bych teda nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Udajne se delaji H4, nebo jine, ale vypada to jako Xen. cocka Kresla NO COMMENT!! Jak v obyvaku.. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 projektorovy co ma roomster maji taky tusim cocku ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ty kola jsou o ničem, ale ty sedačky !!!!!! To je boží... škoda, že to asi nepůjde sehnat s levostranným řízením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 olaf: byla serie modrejch F1 RS, úplně poslední Fabie vůbec. RS k tomu a 100 kusů. 10 připadlo na čr zabiak: ano, čočka, ale bez xenonu. V anglii xenony moc nefrčej. P2M o tom tady jednou snad psal. i fabia RS je v anglii bez xenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak to jsem netušil. To je zajímavé. Zajímalo by mě proč jim xeny nevyhovují. Třeba kvůli podnebí? Furt tam chčije. Nevím jak svítí xeny v dešti nikdy jsem s nima nejel. Taky by mě zajímalo jak to svítí v té čočce jestli lépe nebo stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 "Starting prices are £16,294.56 (VAT included) for the Octavia RS. The vRS Limited Edition extras cost £750 and Skoda will even pay the VAT for you on it." víte co to znamená? že u nich RSo stojí 472 tisíc kč a příplatek je cca 23 tisíc na to, abyste měli limitovanou edici a ještě vám tam škodovka zaplatí daň........ co to sakra má bejt?!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No jediný co stojí za to jsou sedačky ,ale kola a barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 olaf: byla serie modrejch F1 RS, úplně poslední Fabie vůbec. RS k tomu a 100 kusů. 10 připadlo na čr zabiak: ano, čočka, ale bez xenonu. V anglii xenony moc nefrčej. P2M o tom tady jednou snad psal. i fabia RS je v anglii bez xenů Tak to jsem netušil. To je zajímavé. Zajímalo by mě proč jim xeny nevyhovují. Třeba kvůli podnebí? Furt tam chčije. Nevím jak svítí xeny v dešti nikdy jsem s nima nejel. Taky by mě zajímalo jak to svítí v té čočce jestli lépe nebo stejně. V Anglii xena nejsou součástí standartní výbavy, jen za příplatek, to je celý Ty modré FRS šly taky do Švýcarska, ale jen v UK byly sedáky v kůži s vyraženým číslem 001-1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ty modré FRS šly taky do Švýcarska, ale jen v UK byly sedáky v kůži s vyraženým číslem 001-1000 jedna taká jazdí aj u nás, myslel som si že je to nejaká limitovaná séria posledných FI RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 4 fotky na OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hh dost ma prekvapili tie "svihadla" vzadu na tej fabii... kozene sedacky a vzadu svihadla ...kdovie ako to je v predu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Vitto - Ten kombik, utloukl bych se po nem!! Kola me osobne pripadaji podobne WRC a libi se mi na ni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Cena speciální edice Octavia VRS pro anglický trh: 477903 Kč Speciální cena za obyčejnou Octavii Rs pro český trh: již od 720900Kč Co z toho plyne? Česká automobilka si velice váží českých zákazníků Editováno: 23. leden 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 z toho plyne jediny - v anglii se posledni dva roky propadal trh s autama a u nas ne a i za tyhle ceny se to tady vesele prodavalo, takze proc ne to by udelal kazdej ad corrado - jaka fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Je to obchod, ale morální to není. Škoda jen toho levostraného řízení že to nejde dovést. Ale všechny auta tam maj prej levný jako svině. Soused je anglán Jeho auto řídí pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.